Noi tehnologii pentru implantul de par

Noi tehnologii pentru implantul de par
Comments Off on Noi tehnologii pentru implantul de par, 03/10/2016, by , in Lifestyle

Implantul de păr nu doar că vă schimbă aspectul fizic, ci vă mărește  “self esteem”-ul.

Potrivit  studiilor,  căderea părului afectează doi din trei bărbați și una din cinci femei, iar unele persoane încep să-și piardă părul încă din jurul vârstei de 20 de ani.

Această problemă  are însă o soluție la îndemână: implantul de păr. Intervenția chirurgicală este una simplă, în doar câteva ore pacientul poate pleca acasă, iar în următoarele luni, rezultatele sunt deja vizibile.

Implantul de păr realizat la Medartclinic (www.medartclinic.ro) garanteză un aspect natural, lipsa cicatricilor și o regenerare rapidă. Un alt beneficiu este că părul implantat crește natural și nu necesită o îngrijire specială. Preţurile variază între 1,5 şi 2,5 euro pe rădăcină (care conţine 2-4 fire de păr). Un implant implică 2.000-4.000 de fire de păr, ceea ce înseamnă că preţul total porneşte de la 1.500 de euro.

Panagiostis Vogiatzis,   medic dermatolog cu competență în implantologie spune ca   „Metoda utilizată de echipa Medartclinic este cea mai avansată tehnică FUE de înlocuire a părului pierdut, folosită în prezent în întreaga lume. Înlocuirea capilară cu ajutorul tehnicii folosite de noi este simplă, fără cusături, fără urme sau durere și oferă în același timp 100% rezultate naturale după numai o vizită la clinică. La finalul procedurii părul va continua să crească în mod natural și  definitiv.”

panagiostis-vogiatzis

 

Ce presupune implantul de păr?

“Implantarea mai multor grefe într-o intervenție ce durează aproximativ 5,6 ore. Rezultatele sunt spectaculoase după primele 6 luni.

În primele 30 de zile, părul creşte normal. După aceea, pot cădea o parte dintre firele implantate, însă este un fenomen normal. Rădăcina rămâne, iar din ea vor creşte alte fire “proaspete”.

 

 

Rezultatele se văd după 6 luni de la implant. Pe viitor, se pot urma și  tratamente care ajută la regenerarea şi întărirea firului de păr, pe  bază de minoxidil sau clinasteride”, explică medicul dermatolog cu competență în implantologie Panagiostis Vogiatzis.

 

About Business life