New York, lider in topul celor mai atractive oraşe din lume pentru investiţii imobiliare

New York, lider in topul celor mai atractive oraşe din lume pentru investiţii imobiliare
Comments Off on New York, lider in topul celor mai atractive oraşe din lume pentru investiţii imobiliare, 08/10/2014, by , in Business today

Investitiile imobiliare sunt inca un castig si piata mondiala a crescut la 788 de miliarde de dolari în anul încheiat în iunie 2014. New York ramane lider in topul celor mai atractive oraşe pentru astfel de investitii.

Un studiu realizat de compania de consultanţă Cushman & Wakefield si citat de CNBC arata ca pentru  l patrulea an consecutiv, New York a fost cel mai atractiv oraş, cu o creştere de 12,6% a investiţiilor, la 55,4 miliarde de dolari, care i-a conferit o cotă de piaţă de 7% la nivel mondial.

Londra, plasată pe locul al doilea, este foarte aproape de New York, cu o creştere de 40% a activităţilor de investiţii, la 47,2 miliarde de dolari, susţinute de investitorii transfrontalieri.

Lista completa a primelor 10 orase este: New York, Londra, Tokyo, Los Angeles, San Francisco, Paris, Chicago, Washington D.C., Dallas şi Hong Kong.

New York este cel mai populat oraș din Statele Unite, zona sa metropolitană fiind una dintre cele mai mari zone urbane din lume. Orașul are 8 milioane de locuitori și o densitate de 10,630 loc./km².

About News Report