“Nebunia” de 100.000 de dolari a lui Ioan Niculae: un elefant împăiat, adus în România

“Nebunia” de 100.000 de dolari a lui Ioan Niculae: un elefant împăiat, adus în România
Comments Off on “Nebunia” de 100.000 de dolari a lui Ioan Niculae: un elefant împăiat, adus în România, 23/11/2014, by , in Lifestyle

Ioan Niculae, cel mai bogat român, are, asemeni oamenilor cu dare de mână, tot felul de capricii. Milionarul a plătit 40.000 de dolari pentru a vâna un elefant, după care alţi 50.000 de dolari pentru a-l împăia şi transfera în Europa din Africa de Sud.

Știrea a fost făcută publică de cotidianul sud-african Sunday Times, în ediţia electronică care a scris că Niculae a împuşcat elefantul în februarie în Hoedspruit, Limpopo, dar acesta nu a fost încă transferat în România.

Livrarea a fost întârziată pentru că, pe lângă elefant, Niculae a vrut ca şi alte animale să fie împăiate. În total, este vorba despre 19 trofee, care vor fi duse la Durban şi îmbarcate pe un vapor.

Patronul clubului de fotbal Astra a scos din buzunar 83.096 de dolari, costum împăierii animalelor, 24.000 de dolari transportul plus încă ceva mii pentru vânarea lor.

Împăierea elefantului lui Ioan Niculae a durat 7 luni și doar procesul de jupuire a pielii a durat cinci zile și a fost “realizat” de șase oameni simultan.

Ioan Niculae este cel mai bogat român cu o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari.

About News Report