Megacartier! Încă 5.000 de apartamente vor fi dezvoltate în sudul Bucureştiului

Megacartier! Încă 5.000 de apartamente vor fi dezvoltate în sudul Bucureştiului
Comments Off on Megacartier! Încă 5.000 de apartamente vor fi dezvoltate în sudul Bucureştiului, 31/03/2015, by , in Business today

Mai multe loturi de teren de aproximativ 15 hectare au fost cumpărate în sudul Capitalei, acolo unde mai mulţi investitori români vor să dezvolte până anul viitor 5.000 de apartamente.

Proiectul se numește  Metalurgiei Park Residence și se va întinde pe 50 de hectare, urmând să fie dezvoltat în mai multe etape.

“Mega proiectul imobiliar este amplasat în zona Berceni, la intersecţia străzilor Metalurgiei cu Drumul Binelui, o zonă foarte cunoscută din sectorul 4 al Capitalei, unde sunt amplasate cele de mari centre comerciale, respectiv Carrefour, Auchan, Lidl, Hornbach, Selgros, Metro, având acces imediat la RATB şi foarte facil către Staţia de Metrou Apărătorii Patriei”, se menţionează în comunicat.

O serie de dezvoltatori, care au mai construit proiecte în zona de sud a Capitalei, respectiv Brown Residence, Top House, Viva Residence, Joy Residence şi Family Residence şi-au anunţat intenţia de a construi până în anul 2016 un număr de 5.000 de apartamente în cadrul ansamblului.

Parcul rezidenţial curpinde şcoală, gradiniţă, centru spa, iar fiecare ansamblu va avea spaţii de joacă pentru copii şi spaţii verzi. Regimul de înălțime nu va depăși P + 6 etaje.

Cât vor costa apartamentele?

Preţurile apartamentelor puse în vânzare în cadrul proiectului vor începe de la circa 800 de euro/mp util cu TVA de 5% inclus, iar costul unui loc de parcare va fi de 1.500 de euro plus TVA.

About News Report