Mega Mall se deschide pe 23 aprilie

Mega Mall se deschide pe 23 aprilie
Comments Off on Mega Mall se deschide pe 23 aprilie, 03/02/2015, by , in Business today

Mega Mall de lângă Arena Naţională se va deschide pe 23 aprilie. Mall va avea o suprafață închiriabilă de 72.000 de metri pătraţi și au fost investiți 165 de milioane de euro.

Mega Mall va găzdui peste 200 de magazine, printre care cei mai importanţi Peek&Cloppenburg, H&M, Zara, Mango, Marks & Spencer, C&A, LC Waikiki, Koton, New Yorker, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, KENVELO, Tom Tailor, NEXT, Tommy Hilfiger, Lee Cooper şi Musette.

Printre fast-foodurile care se vor găsi se numără Pizza Hut, KFC, Osho Steak, Wu-Xing, Salad Box şi Subway.

“Majoritatea retailerilor principali au început deja amenajarea magazinelor. Mega Mall se află în acest moment în ultima fază de construcţie, la ridicarea clădirii participând peste 2.000 de muncitori. Dintr-o suprafaţă totală construită de 210.000 metri pătraţi, 72.000 reprezintă spaţiul închiriabil. Suprafaţa este ocupată aproape în întregime, iar pentru cele câteva spaţii mici rămase disponibile, s-a creat o listă de aşteptare pentru potenţialii retaileri”, se arată într-un comunicat al NEPI, fondul sud-african de investiţii.

Mall-ul va avea 3.000 de locuri de parcare, din care 1.000 pe acoperişul complexului, care poate fi direct accesat din stradă pe o rampă rapidă.

About News Report