Mega Image se extinde in Capitala si ajunge la nivel national la 339 de magazine

Mega Image se extinde in Capitala si ajunge la nivel national la 339 de magazine
Comments Off on Mega Image se extinde in Capitala si ajunge la nivel national la 339 de magazine, 29/08/2014, by , in Business today

Astazi, in Bucuresti s-au deschis patru magazine Shop&Go ale Mega Image, parte a grupului belgian, Delhaize. Acestea vor functiona cate unul in Mogosoaia si Popesti Leordeni si doua unitati in Bucuresti.

Noile magazine Shop&Go din Capitala sunt situate ambele in sectorul 5, Shop&Go Petre Ispirescu 115 avand o suprafata de vanzare de circa 81 metri patrati, iar Shop&Go Calea 13 Septembrie 162 de aproximativ 106 metri patrati, relateaza Mediafax.ro.

Magazinul din Mogosoaia, judetul Ilfov, este amplasat pe soseaua Bucuresti Targoviste nr. 197 cu o suprafata de vanzare de 98 metri patrati, iar cel din din Popesti Leordeni, judetul Ilfov, are o suprafata de vanzare de 71 metri patrati.

La Mega Image cumparaturile vor putea fi facute si online, dupa ce compania a dezvoltat in parteneriat cu eMAG o platforma online disponibila la nivel national, prin care clientii celor doi retaileri pot comanda peste 7.500 de produse specifice unui supermarket.

A fost introdus deasemenea si serviciul de livrari la domiciliu, pentru produsele congelate din magazinul sau specializat AB Cool Food, care pot fi comandate telefonic sau online pe site-ul magazinului de catre toti consumatorii din Bucuresti si judetul Ilfov.

Mega Image a fost fondat in 1995 si este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu un total de 339 de magazine amplasate in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara.

About News Report