Mall-ul Promenada din Bucuresti este de vanzare

Mall-ul Promenada din Bucuresti este de vanzare
Comments Off on Mall-ul Promenada din Bucuresti este de vanzare, 23/09/2014, by , in Business today

Fondul de investitii New Europe Property Investments NEPI negociaza achizitia mall-ului Promenada de la Raiffeisen evolution, tranzactia fiind in proces de due diligence. Investitia initiala pentru mall a fost de 130 de milioane de euro, acesta fiind deschis in urma cu mai putin de un an in zona Floreasca din Bucuresti.

 „Avem o oferta in derulare pentru achizitia Promenada. Proprietatea este la vanzare de ceva timp, iar noi suntem unii dintre participantii la licitatie. Incheierea unei tranzactii nu depinde doar de noi, dar procesul este avansat, suntem in due diligence si ne asteptam ca procesul sa conduca la o achizitie. Nu pot comenta in privinta pretului“, a declarat Martin Slabbert, CEO-ul NEPI.

 „In mod normal, pentru a optimiza profitul pentru vanzare trebuie sa pastrezi mallul in portofoliu doi pana la trei ani. Abia atunci poti sa faci calcule pe veniturile din chirii. Avem oferte si de la investitori care sunt deja prezenti pe piata romaneasca, dar nu vindem in urmatoarele luni. Nu va pot spune de la cine am primit oferta, doar ca este o oferta foarte speciala’’, declara in octombrie 2013 directorul Raiffeisen evolution.

Inca din primul an de functionare, proprietarii se asteptau sa incaseze din chirii cel putin 11 milioane de euro, scrie Capital.ro.

Mallul Promenada este construit pe sase niveluri. Primele doua etaje subterane sunt destinate parcarii, iar restul de patru niveluri  gazduiesc zona comercială cu o suprafata inchiriabila de 35.000 de mp. In total, Promenada dispune de 1.300 de locuri de parcare. Noul proiect este in concurenta directa cu Baneasa Shopping City, centrul comercial aflat in proprietatea omului de afaceri Gabriel Popoviciu, care domina zona de nord a Bucurestiului.

Foto: paginademedia.ro

About News Report