Mai multe curse Tarom au fost anulate din cauza unor proteste

Mai multe curse Tarom au fost anulate din cauza unor proteste
Comments Off on Mai multe curse Tarom au fost anulate din cauza unor proteste, 16/09/2014, by , in Business today

Din cauza unor proteste spontane ale echipajelor, luni dimineata, mai multe curse ale companiei Tarom, in special curse interne, au fost anulate.

Potrivit Capital.ro, sapte  zboruri ale companiei TAROM au fost anulate, luni, din cauza unor actiuni spontane ale echipajelor – piloti si copiloti -, calatorii afectati urmand sa beneficieze de asistenta conform Regulamentului Comisiei Europene privind drepturile pasagerilor.

Zborurile anulate sunt: ROT651 Bucuresti – Cluj, ROT347 Cluj – Viena, ROT621 Bucuresti – Oradea, ROT615 Bucuresti – Baia Mare, ROT231 Bucuresti – Budapesta, ROT605 Bucuresti – Timisoara, ROT701 Bucuresti – Iasi, anunta compania Tarom.

“In urma actiunilor unor piloti ai Companiei Nationale de Transporturi Aeriene Romane Tarom ce au dus la anularea mai multor zboruri Tarom, ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a solicitat conducerii companiei, ca este sub autoritatea Ministerului Transporturilor, sa ia masurile ce se impun pentru deblocarea acestei situatii. Ministrul Transporturilor face apel atat la conducerea companiei, cat si la sindicatele din Tarom ca pana cel tarziu la sfarşitul zilei de luni sa se aseze la masa negocierilor si sa gaseasca rapid solutii, astfel incat activitatea Companiei Nationale de Transporturi Aeriene Romane sa revina la normal”, se arata intr-un comunicat al Ministerului Transporturilor.

Ministrul Transporturilor a solicitat celor doua parti implicate sa urgenteze procedura de negociere pentru ca pasagerii sa nu aiba de suferit si a atras atentia ca “solutiile se pot gasi doar intr-un cadru institutional adecvat, nu de pe pozitii de forta”.

Purtatorul de cuvant al Tarom a declarat, ca deocamdata nu este vorba de o greva, intrucat nu a existat o informare oficiala catre companie in acest sens. Potrivit reprezentantilor Tarom, celelalte zboruri se desfasoara conform programului.

Tags:
greva tarom

About News Report