Lux si opulenta in prima seara a festivalului de moda Bucharest Fashion Week (BFW) Spring 2015

Lux si opulenta in prima seara a festivalului de moda Bucharest Fashion Week (BFW) Spring 2015
Comments Off on Lux si opulenta in prima seara a festivalului de moda Bucharest Fashion Week (BFW) Spring 2015, 25/04/2015, by , in Evenimente

Prima seara a festivalului international de moda Bucharest Fashion Week Spring 2015 a adus pe podium 8 prezentari, branduri si designeri care au fascinat publicul prin creatiile lor.

Baneasa Shopping City a fost atractia serii cu o colectie plina de culoare care a reunit peste 20 de branduri internationale precum Maxmara, Guess sau Diesel. Tinutele prezentate au fost alese din magazinele premium ale centrului comercial de catre stilistii Alina Pitilină si Norbert Matei, prezentarea punand accent pe tendintele acesui sezon “chic, stylish si inspirational”.

Una din surprizele serii, extrem de apreciata de public si specialisti, a fost colectia de bijuterii BIBIGI, venita tocmai din Italia. Combinand metodele traditionale cu tehnologii de ultima generatie, bijuteriile din aur de 18k cu diamante si pietre pretioase au atras prin stilul fashionable – classic si prin eleganta. Colectia prezentata in premiera la Bucharest Fashion Week Sprin 2015 va fi prezenta in 24 de magazine din Romania incepand cu luna mai. BIBIGI alaturi de casa de bijuterii ADAM& EVE au accesorizat-o pe Claudia Neghina, facand-o sa straluceasca pe scena Bucharest Fahion Week.

Designeri precum Nausica, Bogas, Eugen Olteanu sau Godis (Ucraina) au atras admiratia prin colectiile prezentate pe catwalk. Emilia Tudoran & Iulia Ghenea, absolvente ale Facultatii de Arte din Bucuresti s-au ridicat la acelasi nivel surprinzand publicul cu cele mai noi creatii printr-o colectie unica si speciala cu o ideologie bine conturata.

A doua seara a Bucharest Fashion Week Spring 2015 va aduce si mai multe surprize pe podium prin prezentari sustinute de Claudine Ivari (FR), Mineli Boutique, Bazhani (UKR), Institutul de Moda Salomeia Truta, Persechino (IT), Optiplaza, Monart, Diana Voevutski (MD) si Kasta Morreli. Incepand cu ora 19.00, dam startul evenimentului cu un recital sustinut de Morris.

About News Report