Loteria bonurilor fiscale: Bonurile fiscale castigatoare la a doua extragere

Loteria bonurilor fiscale: Bonurile fiscale castigatoare la a doua extragere
Comments Off on Loteria bonurilor fiscale: Bonurile fiscale castigatoare la a doua extragere, 29/06/2015, by , in Business today

Cea de-a doua extragere ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale a fost organizata duminica, pentru bonurile emise in perioada 29 martie – 31 mai, fondul de premiere, de un milion de lei, urmand sa fie impartit intre cel mult 100 de castigatori.

In urma extragerii, au fost declarate castigatoare bonurile de 135 de lei, din data de 23 mai. Fondul de premiere este de 1.000.000 de lei, urmand a fi acordate maximum 100 de premii. Selectia castigatorilor este realizata in doua etape. Astfel, dupa extragerea din urne a bilelor care au desemnat luna, ziua si valoarea bonurilor castigatoare, urmeaza centralizarea bonurilor castigatoare si va fi organizata cea de a doua extragere, in cazul in care exista mai mult de 100 de bonuri castigatoare.

Depunerea cererilor de revendicare se realizeaza incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, prin depunerea in original a bonului fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, acest termen reprezentand termen de decadere din dreptul de revendicare a premiului.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul si seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data si ora emiterii precum si numarul de ordine).

Fiecare unitate teritoriala ANAF, la care se depun bonurile fiscale castigatoare in prima etapa de selectie, va elibera o copie a acestora cu mentiunea “conform cu originalul”, pe care se inscrie un numar unic de inregistrare. Pentru asigurarea transparentei, lista cu numerele unice de inregistrare al bonurilor care au facut obiectul cererilor de revendicare, va fi publicata pe site-urile MFP si ANAF.

In cazul realizarii celei de a doua etape de selectie in cadrul Loteriei bonurilor fiscale, va fi extras un numar din lista numerelor unice de inregistrare acordate bonurilor pentru care au fost revendicate premii. Extragerea va fi efectuata cu urnele CN “Loteria Romana”, intr-o noua extragere, care va fi anuntata ulterior.

About News Report