Linia de produse cosmetice Soin Dermatologique a ajuns în România

Linia de produse cosmetice Soin Dermatologique a ajuns în România
Comments Off on Linia de produse cosmetice Soin Dermatologique a ajuns în România, 10/03/2016, by , in Evenimente

Cea mai cunoscută linie de produse cosmetice profesionale franțuzești, Soin Dermatologique Maria Galland, a fost lansată astăzi, în România, în cadrul unui eveniment de amploare.

Lansarea liniei de produse Soin Dermatologique a avut loc astăzi, 10 martie, la Phoenicia Grand Hotel. În cadrul întâlnirii, Directorul General de Export Mark Stanlein a făcut o prezentare generală a brandului Maria Galland, în timp ce Alina Ionescu, Trainer Internațional Maria Galland, a făcut cunoștință femeilor din România cu noile produse Soin Dermatologique.

Soin Dermatologique este o linie de tratamente ce are ca scop rezolvarea a patru probleme majore cu care se confruntă pielea: IMPURITĂȚILE, PIGMENTAREA, CUPEROZA și PIELEA FOARTE USCATĂ. Întrucât sunt testate dermatologic, produsele se adresează tuturor femeilor care au de-a face cu un ten cu impurități, cuperoză, pete sau cu un ten descuamat.

Fiecare tratament are la bază o formula medicală, un amestec inteligent de ingredienți de ultimă generatie ce fac din fiecare produs unul foarte eficient. Toate produsele profesionale sunt fără parabeni, fără parafină, și fără coloranți sintetici. Acestea sunt testate dermatologic. Cosmeticele de îngrijire pot fi achiziționate numai acolo unde se efectuează tratamente cu produse marca Maria Galland.

Maria Galland, la nivel internațional

De peste 50 de ani, Maria Galland se dedică unei misiuni aparte: armonizarea frumuseții interioare cu cea exterioară. Maria Galland, marea doamnă a Franței, consideră că pielea este „un mozaic de necesități dintre cele mai diverse“, a cărei frumusețe trebuie păstrată cu o îngrijire personalizată pentru fiecare femeie. Filosofia sa de îngrijire cosmetică individualizată este promovată și dezvoltata în peste 40 de tari, 10.000 de saloane și 400 de hoteluri de lux, printr-un sortiment de produse de calitate superioară, concepte de tratament unice și un puternic spirit inovator.

About News editor