Learning Network Festival – 29 si 30 septembrie la Bucuresti

Learning Network Festival – 29 si 30 septembrie la Bucuresti
Comments Off on Learning Network Festival – 29 si 30 septembrie la Bucuresti, 17/09/2015, by , in Lifestyle

Evenimentul specialistilor in invatare si dezvoltare organizationala

Pe 29 si 30 septembrie se desfasoara editia a doua a Learning Network Festival – evenimentul dedicat profesionistilor in invatare si dezvoltare organizationala.

In eveniment vei intalni traineri, consultanti si oameni de hr care impartasesc pasiunea pentru invatare si pentru munca pe care o fac, care au ca obiectiv comun sa vada cum aceasta bucurie de a invata poate fi transferata si celorlalti aste incat prin asimilqarea de noi cunostinte si comportamente munca sa devina mai usoaraiar performanta sa creasca.

Timp de doua zile vei experimenta alaturi de specialisti in learning & development, traineri interni si externi,  manageri de dezvoltare organizationala si resurse umane. Vom invata unii de la altii si de la vorbitorii invitati, vom pune intrebari si vom primi raspunsuri.

Evenimentul are 3 sesiuni de best practice, 3 demo de programe si 6 ateliere practice. Temele abordate intalnesti: Dezvoltarea programelor de lunga durata, tehnoligia pentru invatare, implementarea LMS, Videolearning, E-learning, simulari de business, teambuiling, programe pentru talent management si leadership development. Delatii despre progam poti gasi pe pagina evenimentului: www.learningnetwork.ro/festival

Vorbitori: Mirela Minciu – Resurse de Training, Aryana Popescu – Eos KSI, Lucian Ivan – Nortal, Florin Lazarica Lowe & Partners, Nineta Ceaus – Telekom, Lavina Rasca & Monica Minoiu – Exec Edu, Diana Onila – ID Learning, Beatrice Vana – OMV Petrom, Christopher White – SkillSoft, Mircea Mihai – Exelo, Marius Ciurariu – Provident, Adriana Lupulescu si Iulia Juverdeanu – Bancpost, Crina Ilie – Genpact, Ionela Moldovan – Orange, Petra Mueller Demary si Ian Peaty – Solution Surfers, Petre Bica si Geo Hostina – Transversalitate.ro, Petru Pacuraru – HPDI, Slavita Carmazan – APT, Simona Nicolaescu – Dynamic HR.

Obiectivul evenimentului este de a aduna cat mai multe exemple de bune practici, a identifica nevoile departamentelor de learning & development si de a aduce noi perspective aspura situatilor pe care le avem de rezolvat.

Learning Network Festival este raspunsul  la realitatea ca specialistii de learning & development au destul de putine traininguri specializate in care sa isi poata rafina cunostintele si abilitatile. Dincolo de cartile citite si experienta acumulata la job, LNF aduce schimbul de experienta structurat si invatarea din interactiunea cu colegi din aceeasi industrie. Numele de Festival a fost alest pentru ca un festival este locul in care te intalnesti cu cei care au aceleasi pasiuni si interese ca si tine, intr-un cadru informal, apropiat si dupa care ramai la final cu satisfactia timpului bine investit.

Learning Network Festival celebreaza invatarea si impreuna vom contribui la cresterea nivelului de performanta al activitatii de instruire.

About Business Editor