Lansarea colectiei Forget me not by Claudia Rawlings la Bucuresti

Lansarea  colectiei    Forget me not    by  Claudia Rawlings  la  Bucuresti
Comments Off on Lansarea colectiei Forget me not by Claudia Rawlings la Bucuresti, 30/05/2015, by , in Lifestyle

 

Miercuri 3 iunie,  incepand cu ora 19,  in atmosfera speciala si eleganta  oferita de InSpayer –  strada Batistei nr 24 A –  creatoarea  Claudia Rawlings  lanseaza o colectie inedita, aflata la imbinarea a doua lumi.

Forget me not   aduce in acelasi loc cele doua lumi  ale creatoarei, absolventa a  University din Kent (Marea Britanie) cu specializarile  Design Vestimentar si  Textile. Lumea teatrului englez, cu accente Shakespeariene,  de la Globe Theather sau  Royal Opera din Londra – colaborari ale creatoarei in ultimii ani –  si motivele florale  traditionale romanesti. Motivele florale vin din Bucovina mamei  sau din Teleorman , din locurile  copilariei alaturi de bunicii  din Romania.

 

invitatie Claudia

 

O imbinare de etno  floral cu teatru medieval  britanic,  colectia Forget me not  devine practic lansarea brandului Claudia Rawlings in Romania, la doi ani dupa ce creatoarea a inaugurat biroul de la Bucuresti.

O prezentare exclusivista si inedita din care nu lipseste  vedeta serii si a colectiei, o rochie al carei material are peste 100 de ani , material gasit in podul casei cumparata de parintii creatoarei  in inima Ardealului. O rochie deosebita, prezentata pentru prima oara in public, cu intreaga sa poveste plina de mister si  o energie speciala ce transcede dintr-un tinut de vis si de poveste.

Atentia la detalii, finisajul manual, inspiratia din culorile padurii dar si transparentele si contrastele neasteptate de texturi, alaturate creativ,  definesc  Forget me not.

O colectie cu totul aparte, o creatoare ce alatura doua lumi asimilate in profunzime si aduse acum catre public printr-o imbinare cu totul deosebita intre culturi, sentimente si  texturi, exprimand  toate aceste stari speciale.

By Claudia Rawlings , miercuri 3 iunie , incepand cu ora 19 la InSpayer pe strada Batistei nr . 24 A.

 

Contact pentru detalii  eveniment  :      claudia@claudiarawlings.com

Ileana Ghinea-Voicu tel. 0729699199.

About Business Editor