La Nea Marin, cel mai nou restaurant cu specific tradițional românesc, se deschide în Bucureşti

La Nea Marin, cel mai nou restaurant cu specific tradițional românesc, se deschide în Bucureşti
Comments Off on La Nea Marin, cel mai nou restaurant cu specific tradițional românesc, se deschide în Bucureşti, 21/09/2018, by , in Evenimente

 

Zilele Bucureştiului şi sărbătorile cu parfum de toamnă aduc bucureştenilor şi petrecerea de deschidere a unui nou restaurant cu specific tradițional românesc, La Nea Marin, situat în zona Militari – Chiajna.

Sâmbătă, 22 septembrie, începând cu ora 10.00 şi până târziu în noapte, organizatorii evenimentului îşi aşteaptă oaspeții La Nea Marin cu o petrecere câmpenească, un adevarat regal tradițional românesc cu berbecuți la propțap, cărnuri alese preparate după rețete de tradiție, degustari culinare şi shot-uri din partea casei şi peste 500 de sticle de vin nobil în cel mai nou restaurant cu specific tradițional românesc, La Nea Marin.

Şi cum un ospăț tradițional nu merge fără muzică populară şi de petrecere, evenimentul promite concerte de excepție susținute de celebrul rapsod Constantin Enceanu (ora 19.00), de frumoasa solistă populară Maria Olteanu (ora 12.00), de Formația Albatros, una dintre primele trupe de muzică uşoară, populară şi de petrecere din România (orele 11.00, 13.00, 17.00 si 20.30) şi de maramureşeanul Ionuț Sidău alături de Taraful Veselia (orele 16.00, 18.00 si 21.00). Începând cu ora 20.00, pe scenă va urca binecunoscuta cantăreață Anda Adam, cu un show surpriză, special pregătit de organizatori.

Ospat La Nea Marin

Restaurantul La Nea Marin îşi aşteaptă oaspeții cu un nou meniu care cuprinde ciorbe, antreuri şi gustări calde, preparate la grătar şi tradițional romaneşti, peşte, dar şi preparate din bucătăria internațională precum burgeri, paste şi pizza la cuptor cu lemne, salate sau deserturi. Restaurantul situat în zona Militari – Chiajna are o capacitate de 90 de persoane în salonul Muntenia, ideal şi pentru evenimente private sau petreceri de firmă, dar şi o terasă cu 170 de locuri. În plus, managementul locației promite deschidea celui de-al doilea salon, cu o capacitate de 180 de  persoane, în viitorul apropiat.

“În Anul Centenarului, ne dorim să promovăm valorile şi tradițiile noastre, ale românilor, într-o locație nouă cu atmosferă autentic românească, să redescoperim bucatele alese, vinurile nobile, muzica de petrecere şi folclorul autentic care bucură sufletul românilor de pretutindeni. Aşa s-a născut conceptul restaurantului La Nea Marin cu specific tradițional românesc, unde vă aşteptăm cu drag.” a declarat Ştefan Marin, owner al restaurantului La Nea Marin.

About Business life