Kristanna Loken fascinata de Romania

Kristanna Loken fascinata de Romania
Comments Off on Kristanna Loken fascinata de Romania, 04/08/2015, by , in Evenimente

Kristanna Loken, celebra actrita din Terminator 3,  a făcut senzaţie în week-end, la Mamaia, acolo unde a fost invitată la gala Superkombat.

Kristanna Loken a făcut zeci de poze, nu doar în timpul galei, ci şi la final, iar toată lumea a ţinut să o felicite pentru ţinuta sa. Deşi era îmbrăcată ca la Hollywood, actriţa a mărturisit că şi-a achiziţionat rochia din România după ce a vizitat un showroom din centrul Capitalei.
“Am fost prima oară în România acum vreo 10 ani şi ţara este total schimbată, Bucureştiul la fel. Am întâlnit o mulţime de lucruri interesante şi foarte mulţi oameni profesionişti.

terminatorterminator 3

Nu am putut să mă abţin şi mi-am luat această rochie de la Cristallini, e din paiete 3D şi dantelă Chantilly. Pot să spun că a fost dragoste la prima vedere, deşi aveam pregătită o altă ţinută pentru gală. Am rămas impresionată de calitatea produselor de aici”, a mărturisit vedeta de peste Ocean, care pentru evenimentul de sâmbătă s-a lăsat pe mâna celor de la Oana Marica pentru o coafură ca în Terminator.
Kristanna Loken nu a luat în bagaje doar haine din România, ci şi mai multe parfumuri de la Marab Perfumery, declarându-se încântată de aromele arăbeşti: “Sigur mă voi întoarce. Mi-a plăcut enorm tot ce am văzut, m-am împrietenit cu o mulţime de oameni şi sunt încântată de ce am văzut în România”.
În vârstă de 35 de ani, actriţa cu origini norvegiene şi-a făcut debutul pe marile ecrane în 1994, iar de-a lungul carierei a jucat în Star Trek, Pacific Blue, Mortal Kombat şi BloodRayne, iar cel mai important rol a fost cel principal negativ în Terminator 3, acolo unde l-a avut ca şi coleg pe Arnold Schwarzenegger.

Terminator 2terminator 5

About Business Editor