Kanal 2 debuteaza in grila de toamna din nou aproape de liderul pietei

Kanal 2 debuteaza in grila de toamna din nou aproape de liderul pietei
Comments Off on Kanal 2 debuteaza in grila de toamna din nou aproape de liderul pietei, 30/08/2017, by , in Evenimente
Debut bun ieri pentru Kanal D, cu noile sezoane ale emisiunilor “Teo Show”, “Bravo, ai stil!” si late night show-ul “WOWBiz”. Dupa o mini vacanta, timp in care telespectatorii au asteptat  sa revada vedetele si emisiunile lor preferate, iar cifrele de audienta inregistrate ieri de productiile mai sus amintite au pozitionat Kanal D pe locul doi in preferintele romanilor.
Intr-un nou decor Teo Trandafir si Bursucu au dat startul noului sezon “Teo Show” care a adunat in fata micilor ecrane sute de mii de romani. Astfel, editia difuzata ieri in intervalul 15:00 – 16:30 a clasat Kanal D pe locul doi in topul audientelor din Romania, pe toate segmentele de public monitorizate. Kanal D a inregistrat pe tronsonul difuzarii  emisiunii de divertisment “Teo Show” 1,8% rating si 14,3% cota de piata, pe targetul Comercial, 2,9% rating si 13,4% cota de piata, pe targetul National, si 2,3% rating si 11,5% cota de piata, pe targetul All Urban. Invitati  precum artisti indragiti ai muzicii populare romanesti au adunat ieri la “Teo show” peste jumatate de milion de romani (527.000).
Teo Show
In intervalul 16:30 – 18:45, cel de-al treilea sezon al celei mai iubite emisiuni de fashion din Romania, “Bravo, ai stil!” a mentinut pozitia secunda de audienta a postului Kanal D, in randul publicului Comercial si de la nivelul intregii tari. Curiozitatea telespectatorilor de a afla cine sunt cele 11 concurente care intra in competitia vietii lor a adunat in fata micilor ecrane sute de mii de fani ai show-ului. Astfel, statia a inregistrat  2,1% rating si 11,1% cota de piata, pe targetul Comercial, si 2,2% rating si 9,2% cota de piata, pe targetul National.
Bravo, ai stil.jpg
Late night show-ul “WOWBiz”, prezentat de Andreea Mantea si Victor Slav a clasat Kanal D pe locul doi in topul televiziunilor din Romania, pe toate cele trei segmente de public monitorizate; 4,1 puncte de rating si 17,1% cota de piata, pe targetul National, 3,6% rating si 14,9% cota de piata, in randul publicului de la orase, si 3,5% rating si 15,1% cota de piata, in randul publicului de la orase cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani.
WOWBiz
De asemenea,  Kanal D s-a clasat pe locul doi pe targetul Comercial, pe intreaga durata a zilei. Pe langa rezultatele productiilor amintite mai sus, emisiunea “Te vreau langa mine” si serialul “Bahar: Viata furata” au mentinut pozitia statiei pe locul doi. Astfel, emisiunea matrimoniala prezentata de Gabriela Cristea (13:00 – 15:00) a inregistrat pe targetul Comercial 2,1% rating si 17,5% cota de piata, iar serialul turcesc (20:00 – 23:00) a inregistrat 5,3% rating si 14,6% cota de piata, in randul publicului de la orase cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani.

About Business life