iPhone 6s și 6s Plus au fost lansate! Cu ce noutăți vin gadgeturile!

iPhone 6s și 6s Plus au fost lansate! Cu ce noutăți vin gadgeturile!
Comments Off on iPhone 6s și 6s Plus au fost lansate! Cu ce noutăți vin gadgeturile!, 10/09/2015, by , in Media & Brands

iPhone 6s și 6s Plus au fost lansate oficial ieri printr-un eveniment grandios la organizat la San Francisco. Iată cu ce noutăți vin smartphoneurile:

Telefoanele sunt echipate cu cipuri A9 de 64 de biţi, o funcţie îmbunătăţită de citire a amprentei Touch ID pentru Apple Pay, precum şi cu o cameră foto posterioară de 12 megapixeli, care captează cu 50% mai mulţi pixeli decât predecesoarea sa.

Noul iPhone 6S, cu un ecran de 4,7 inci, şi iPhone 6S Plus, cu ecran de 5,5 inci, sunt prevăzute cu tehnologia Apple 3D Touch. O versiune anterioară este cunoscută ca Force Touch pe dispozitivele Apple Watch, care oferă o funcţionalitate variată bazată pe cât de ferm este presat ecranul.

O altă funcţie nouă pentru iPhone este ”Live Photos”, prin care fotografiile încep să se mişte ca şi când ar fi video, atunci când utilizatorul apasă ecranul timp de câteva secunde.

Telefonul iPhone 6S vor fi comercializate la un preţ de 199 de dolari în cazul contractelor cu un operator de telefonie, iar iPhone 6S Plus la 299 de dolari, aceleaşi preţuri ca şi iPhone 6S şi iPhone 6S Plus, atunci când au fost lansate acum un an. Preţurile modelelor vechi vor fi reduse cu 100 de dolari.

Vezi AICI imagini!

About News Report