În România va apărea PRIMA APLICAȚIE care TE PLĂTEȘTE

În România va apărea PRIMA APLICAȚIE care TE PLĂTEȘTE
Comments Off on În România va apărea PRIMA APLICAȚIE care TE PLĂTEȘTE, 16/04/2015, by , in Media & Brands

În țara noastră va apărea Field Agent, aplicaţia gratuită care le dă bani utilizatorilor pentru diferite misiuni.

Aplicaţia este gândită de compania cu acelaşi nume şi presupune colectarea de informaţii din piaţă, în timp real, concept cunoscut sub numele de crowdsourcing.

Aplicația cu pricina se instalează GRATUIT din Android Market sau iOS, apoi îți faci cont care se sincronizează cu adresa ta de e-mail, poate fi cea de google și ulterior completezi un chestionar preliminar. Nume, vârstă, stare civilă, cod poștal, studii, nivel mediu câștiguri. După care îți personalizezi aria de interes și selectezi magazinele unde obișnuiești să faci cumpărături. Apoi îți alegi aria de proximitate cuprinsă între 3 km și 90 de km și aștepți misiuni.

“Misiunile” Field Agent înseamnă mici chestionare de câteva întrebări la care utilizatorii trebuie să răspundă din magazin sau din fotoliul de acasă sau poze pe care aceştia trebuie să le facă în magazine atunci când se află la cumpărături. Pentru aceste informaţii sumele pe care Field Agent le plăteşte “agenţilor” care acceptă “misiunile” sale pot fi de la câţiva euro la câteva sute, în funcţie de numărul provocarilor pe care fiecare utilizator decide să le accepte sau nu.

De exemplu, atunci când utilizatorul merge în magazine pentru a face cumpărăturile obişnuite i se va cere să facă şi 2-3 poze ale produselor din magazin, iar aplicaţia îl va remunera pentru acest efort. Informaţiile sunt folosite mai departe de către comercianţi şi producători, care verifică comportamentul clienților raportat la brandul lor

România este prima ţară din Europa Centrală şi de Est în care Field Agent îşi deschide operaţiunile.

About News Report