Hotelurile de pe litoral vor reduce tarifele cu până la 30% din 20 august

Hotelurile de pe litoral vor reduce tarifele cu până la 30% din 20 august
Comments Off on Hotelurile de pe litoral vor reduce tarifele cu până la 30% din 20 august, 14/08/2015, by , in Business today

Tarifele hotelurilor de pe litoral vor fi reduse, de la 20 august, cu până la 30%, clienţii urmând să plătească între 45 de lei pe zi de persoană la un hotel de două stele în Saturn sau Venus până la 210 lei la un hotel de patru stele în Mamaia.

Vești bune pentru românii care nu au mulți bani, dar vor să se bucure de mare și de soare. Tarifele la hotelurile de pe litoral vor fi reduse după 20 august.

“Sărbătoarea Sfintei Maria aduce cel mai aglomerat weekend pe litoral. Spre deosebire de anii precedenţi, sărbătoarea cade sâmbătă, deci nu sunt zile libere suplimentare, ceea ce va face să fie un sfârşit de săptămână obişnuit din punct de vedere al încasărilor pe litoral. După această dată, tarifele încep să se diminueze treptat, astfel că după 20 august scăderea va ajunge la 30%”, a declarat într-un comunicat Dragoş Răducan, prim-vicepreşedintele executiv al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

În sudul litoralului, turiştii se pot caza din 20 august la un hotel de 2 stele la preţuri cuprinse între 45 lei şi 80 lei pe noapte, fără mic dejun, între 73 lei şi 125 lei pe zi de persoană la hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus, iar la un hotel de 4 stele vor achita pentru o noapte între 130 lei şi 190 lei pe zi, cu mic dejun inclus, potrivit tarifelor preluate de FPTR din ofertele agenţiilor de turism.

Pentru staţiunea Mamaia, tarifele la un hotel de 2 stele variază între 85 de lei şi 98 lei de persoană pe zi, cu mic dejun inclus, la unul de 3 stele clienţii vor plăti între 93 lei şi 145 lei de persoană pe zi, cu mic dejun inclus, iar la 4 stele preţurile sunt între 120 lei şi 210 lei de persoana pe zi, cu mic dejun inclus.

Sursă: Mediafax

About News Report