Gabriel Toncean, Președintele FRCF va coordona 11 federații naționale balcanice

Gabriel Toncean,  Președintele FRCF va coordona 11 federații naționale balcanice
Comments Off on Gabriel Toncean, Președintele FRCF va coordona 11 federații naționale balcanice, 23/11/2016, by , in Evenimente

 

Președintele Federației Române de Culturism şi Fitness, Gabriel Toncean, bifeaza premiu dupa premiu pentru federatia sportiva pe care o conduce. In mai putin o luna de zile, Gabriel Toncean a fost numit Președinte al Federației Balcanice de Culturism și Fitness, a fost premiat de catre Congresul Federatiei Mondiale cu „Medalia Presedintelui” si a primit o diploma pentru excelenta in cadrul Star Awards Gala 2016.

Distinctia acordata de Congresul Federatiei Mondiale (IFBB) reprezinta o adevarata onoare atat pentru Federația Română de Culturism și Fitness, cat si pentru presedintele acesteia, fiind acordata foarte rar. „Medalia Presedintelui” a fost infiintata de legendarul Ben Weider, fondator al Federației Internaționale a Culturiștilor in 1946, si se acorda pentru merite deosebite si excelenta in sport la nivel mondial.

Si Gala Performantei, Creativitatii si Excelentei – Star Awards Gala 2016, aflata deja la a VI-a editie, i-a adus lui Gabriel Toncean un premiu pentru excelenta in management sportiv pe aceeasi scena pe care au fost premiati si Elisabeta Lipa, Doina Melinte, Catalin Botezatu, Dana Savuica, Madalin Ionescu, Camelia Potec, Mihai Leu, Anamaria Prodan Reghecampf sau Ilinca Vandici. Evenimentul este dedicat promovarii si recunoasterii personalitatilor care au excelat in domeniile in care activeaza ori s-au implicat in proiecte de responsabilitate sociala cu impact la nivelul societatii si comunitatii.

 

gabi-1-img_5315gabi-2

 

Insa daca cele doua premii obtinute de Gabriel Toncean i-au adus prestigiul, numirea in functia de Președinte al Federației Balcanice de Culturism și Fitness ii aduce o mare responsabilitate si multa munca. Președintele Federației Române de Culturism şi Fitness va coordona activitatea sportivă a 11 tari din Europa Centrală și de Est, investirea fiind făcută de către Dr. Rafael Santonja, Președintele Forumului Mondial (IFBB).

 

Gabriel Toncean a preluat ștafeta la conducere de la precursorul său, Nenad Vuckovic, care a condus Federația Balcanică de Culturism și Fitness timp de 13 ani. “Anunț oficial și cu multă bucurie, că sunt noul Președinte al Federației Balcanice de Culturism și Fitness. Preiau această funcție de la un om special pentru mine, Nenad Vuckovic, care timp de 13 ani a condus destinul sportului nostru în zona balcanilor. Voi coordona activitatea a 11 țări, ceea ce mă responsabilizează enorm și mă obligă la multă muncă. Thanks Mr. Nenad, thanks to Balkan Federation, thanks IFBB , thanks Mr. President of IFBB Dr. Rafael Santonja!” a scris Gabriel Toncean pe pagina sa oficială pe o rețea de socializare.

 

Iar dacă în noua funcție va face cât a făcut pentru România, Federația Balcanică de Culturism și Fitness va avea de câștigat. Până în prezent, sub conducerea lui Gabriel Toncean, Federația Româna de Culturism şi Fitness a adus României 10 medalii de aur, 14 medalii de argint și  17 medalii de bronz la Campionatul Balcanic,  8 medalii de aur, 5 medalii de argint și  11 medalii de bronz la Campionatul European și 5 medalii de aur, 5 medalii de argint și  4 medalii de bronz la Campionatul Mondial.

 

Până pe 2 decembrie 2016 insa, Gabriel Toncean este ocupat nu doar cu managementul celor două federații, ci și cu organizarea Galei Culturismului si Fitnessului Românesc, primul eveniment de o asemenea anvergură, unde vor fi premiați pentru merite deosebite campionii internaționali și naționali ai României și personalitati și oficiali susținători ai fitnessului și stilului de viață sănătos. Gala este organizată cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului și cu sprijinul Forumului Mondial (IFBB) și vor participa oficiali, sportivi, personalități și vedete de televiziune, sponsori ai FRCF și mass media.

 

 

About Business life