Gabriel Toncean premiat la Gala Star Awards 2015

Gabriel Toncean premiat la Gala Star Awards 2015
Comments Off on Gabriel Toncean premiat la Gala Star Awards 2015, 19/11/2015, by , in Lifestyle

 

Star Awards Gala 2015 – Gala Performanței, Creativității și Excelenței, aflată deja la a V-a ediție, a strâns nume cunoscute  ale showbizului românesc într-o decernare de distincții pentru recunoașterea meritelor în diverse domenii de activitate. Cătălin Botezatu, Dana Săvuică, Mădălin Ionescu și Adelina Pestrițu sunt doar câteva dintre cei  premiati în gala realizatoarei de televiziune Adela Diaconu.

Gabriel Toncean, Președintele Federației Române de Culturism și Fitness, a fost  una din surprizele evenimentului, fiind premiat pentru activitatea remarcabilă în cadrul federației într-un timp scurt.

De la finalul anului  2014 și până în prezent, Gabriel Toncean se poate mândri cu  8 medalii de aur, 10 medalii de argint și  7 medalii de bronz la Campionatul Balcanic,  4 medalii de aur, 1 medalie de argint și  4 medalii de bronz la Campionatul European și 1 medalie de bronz la Campionatul Mondial. Totodată, președintele FRCF a participat la congrese internaționale, a crescut gradul de pregătire în rândul sportivilor prin introducerea mai multor competiții anuale în cadrul federației, a facilitat înscrierea în competiții prin implementarea sistemului electronic și a atras noi parteneri pentru Federația Română de Culturism și Fitness. Pe lângă aceste realizări, Gabriel Toncean se mai poate lăuda și cu o vizibilitate crescută în mass-media, o bună colaborare a federației cu Ministerul Tineretului și Sportului, o echipă sudată a membrilor Biroului Federal  și organizarea a 2 seminarii (antrenori si arbitraj) cu predarea unor lectori străini de renume mondial.

Toncean CRI_8123

Pentru 2016, Gabriel Toncean și-a propus „obținerea mai multor medalii la competițiile internaționale de către sportivii români, acreditarea tuturor sălilor din țară de către FRCF și organizarea unui Campionat Mondial de Juniori în România. Fiind un adept al stilului de viață sănătos, îmi doresc popularizarea fitnessului în rândul elevilor și studenților și atragerea persoanelor vârstnice către sălile de sport pentru o Românie sănătoasă. Un alt obiectiv al Federației Române de Culturism și Fitness este organizarea periodică a cursurilor de instructor fitness pentru a avea în toate sălile din țară personal pregătit la standarde înalte și cu certificarea  aferentă.” a declarat președintele federației sportive.

În cadrul Galei Performanței, Creativității și Excelenței  Gabriel Toncean a primit premiul „Cel mai bun conducător sportiv „. Printre invitații și laureații Galei s-au aflat  Doina Melinte, Laurențiu Reghecampf, Cătălin Botezatu, Lăcrămioara Iordăchescu, Dana Săvuică, Mădălin Ionescu,  Camelia Potec,  Adelina Pestrițu, Trupa Amadeus,  Nicușor Stan, Mihaela Borcea, Roxana Nemes și mulți alții.

Evenimentul a fost prezentat de Adela Diaconu si  Filip George.

About Business Editor