Franke lanseaza anul bucatariilor colorate

Franke lanseaza  anul bucatariilor colorate
Comments Off on Franke lanseaza anul bucatariilor colorate, 19/09/2019, by , in Lifestyle

 Bucătăria nu mai este un loc doar pentru gătit, este un spațiu de socializare, relaxare, locul unde bem cafeaua dimineața sau ne vedem seara cu prietenii. Avem nevoie de eleganță, de culoare la prețuri accesibile pentru că bucataria este tot mai des parte a camerei de zi, iar designul contează tot mai mult. Cu Franke Smart Deco culoarea intră în bucătărie într-o solutie elegantă și originală, pentru a face bucătăria mai veselă.

Fie că te muți în casă nouă sau că toamna te inspiră la redecorat bucătăria, 2019 este anul în care tendințele spun să renunțăm la bucătăriile reci și impersonale, potrivit designerului Benjamin John Ouellette din Toronto, Canada. Companiile românești reacționează și ele la trend și aduc variante noi și elegante.

Mai mult ca niciodată, în 2019 bucătăriile ar trebui să fie la modă și să reflecte stilul nostru personal, de la configurație până la piesele de mobilier, de la depozitare până la aparatele electrocasnice. Noua gama Franke Smart Deco lansată în România aduce soluții de lifestyle mai ales când vine vorba de una din piesele elecrocasnice indispensabile într-o bucătărie moderna – hota. În orice locație, cu atât mai mult una în care locuim, detaliile contează și ne dau starea de spirit.

Tendința anului privind mobilierul de bucătărie este modern și minimalist, cu uși fără cadru sau mânere și corpuri care merg de la podea până in tavan, maximizand spațiul de depozitare. Nuanțele de albastru marin, verde smarald, negru sau purpuriu sunt preferate de designeri și asezonate cu detalii cromate (inox sau cupru) sau cu lemn. În materie de electrocasnice, anul 2019 este anul aparatelor integrate în configurația mobilierului sau al celor cu un design aparte, în ton cu mobilierul, care le transformă în piese statement ale bucătăriei, cum sunt cele propuse de Franke. Trendul va continua și în 2020.

De exemplu Hota Deco din colecţia Smart se îmbracă cu noi culori, împrumutate din lumea modei, care radiază bucuria de a trăi în toată casa.

hota 1hota 2

 

Inedita versiune se distinge prin liniile fine și bine definite, prin ecoul unui trecut recent și care, cu haine noi, umple spaţiul bucatariei cu rafinament și prezenţă plăcută. Gama de hote SMART DECO are un design deosebit și este disponibilă în 7 variante de culoare: bianco, nero, ligth grey, dusty green, smokey blue, dusty rose, dusty mustard. Designul deosebit și estetica, în concordanță  cu restul elementelor tehnice caracteristice, precum și dimensiunea redusă (50 de cm), o recomandă spre a fi utilizată cu succes în bucătăriile moderne. În plus, hotele pot funcționa atât în modul de evacuare, cât și în cel de recirculare, asigură silențiozitate maximă datorită materialelor utilizate și a tehnologiilor dezvoltate și se încadrează în clasa energetica A.

Detaliile contează, nu-i așa?

About Business life