Fetiţa lui Kate va genera în zece ani venituri de 1 miliard de lire sterline

Fetiţa lui Kate va genera în zece ani venituri de 1 miliard de lire sterline
Comments Off on Fetiţa lui Kate va genera în zece ani venituri de 1 miliard de lire sterline, 04/05/2015, by , in Business today

Micuța născută sâmbătă dimineața va ajuta economia Marii Britanii mai mult decât orice alt copil din Regat. Astfel, conform specialiștilor, aceasta va genera în următorii zece ani venituri estimate la un miliard de lire sterline doar pentru industria de modă şi frumuseţe din Regat.

Joshua Bamfield, director al Centrului pentru Cercetări în Retail din Marea Britanie, anticipează că bebeluşul regal va aduce pe termen scurt economiei circa 80 de milioane de lire sterline.

Potrivit unui expert în retail citat de The Telegraph, fetiţa ducesei de Cambridge va aduce venituri anuale economiei din Marea Britanie estimate la 150 de milioane de lire sterline, rezultate în principal din industria de modă şi frumuseţe care va exploata imaginea prinţesei. Iar în 10 ani, veniturile se ridică la fabuloasa sumă de peste 1 miliard de lire sterline.

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut o fetiţă, sâmbătă, la maternitatea St. Mary din Londra, bebeluşul fiind al doilea copil al cuplului princiar şi al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

About News Report