Farmecul şi exuberanţa anilor ’20 by City Vision Magazine!

Farmecul şi exuberanţa anilor ’20 by  City Vision Magazine!
Comments Off on Farmecul şi exuberanţa anilor ’20 by City Vision Magazine!, 03/07/2017, by , in Evenimente
 
 Joi, 29 iunie, a avut loc petrecerea tematică the Great Gatsby by City Vision Magazine, o publicație de lifestyle și business cu un capital 100% românesc. Cei peste 200 de invitaţi au păşit în lumea exuberantă şi vivace a anilor ’20, uitând de zgomotul oraşului, dar şi de tehnologia de ultimă generaţie.
Aceştia au trăit într-un trecut plin de farmec în care curgeau râuri de şampanie, împletite cu prezentări de modă aşa cum doar New York-ul a mai văzut şi au dansat pe acorduri de charleston şi jazz.
Prezentarea de modă a fost pusă în scenă de Cătălin Botezatu
 
Seara a fost presărată cu o multitudine de ingrediente menite să celebreze rafinamentul și eticheta epocii: prezentările de modă marca Viggo, Cătălin Botezatu, Mineli Boutique și L’Atelier Couture by Loredana Ciangău; dansatorii profesioniști de la școala de dans Arthur Murray, care au antrenat invitații și momentele artistice adecvate perioadei. Nu au lipsit focurile de artificii, şampania, caviarul şi vinul de calitate.
City Vision Magazine dezvăluie povești ale oamenilor de succes, evenimente socio-culturale, tendințe în materie de modă și decorațiuni, prezintă cele mai atractive destinații turistice, face recomandări pentru timpul liber, cultură, oportunităţi de afaceri și multe alte aspecte de interes pentru publicul său. Cu fiecare ediție, revista scoate din lumina tiparului pagini de conținut dedicate știrilor, celor mai importante evenimente, interviuri, pictoriale de modă și informaţii culturale. Pentru că toate lucrurile premium poartă o etichetă, coperta City Vision Magazine prezintă în fiecare dintre edițiile sale un interviu amplu, acordat în exclusivitate, cu o personalitate marcantă a business-ului autohton.
 
Partenerii evenimentului: 5Travel, Ace Customs, Agriro, Bio Ortoclinic, Dasdem Aestethic Clinic, Colladerma, Cătălin Botezatu, Danube Caviar, Distileriile Bran, Eastworld, El Unico, Fantanadeciocolata.ro, Fireshow, INOVI, IQOS, L’Atelier Couture, Lumiere, Manifesto PR, Materflex, Mineli Boutique, Montegrappa, Mr. Pich, MVG (Media Vision Group), PAESE, Scoala de make-up Raluca Paraschiv, ST. Dupont, Tailor Events, Veuve de Vernay, Vinarte, Viggo

About Business life