Facebook va cronometra timpul petrecut de utilizatori citind postările din News Feed

Facebook va cronometra timpul petrecut de utilizatori citind postările din News Feed
Comments Off on Facebook va cronometra timpul petrecut de utilizatori citind postările din News Feed, 15/06/2015, by , in Media & Brands

Inginerii de la Facebook au pus la cale un plan prin care monitorizează timpul petrecut de utilizatori pe rețeaua de socializare. Astfel, administratorii reţelei vor cronometra timpul petrecut de utilizatori citind postările din News Feed.

Decizia a fost luată în urma unor sondaje care arată că anumite postări ar putea fi considerate interesante de utilizatori chiar dacă aceştia nu au dat Like sau lăsat comentarii. Sunt multe cazuri în care utilizatorii citesc un material fără să aibă ulterior un feedback.

Sistemul are de asemenea și un punct slab și nu poate face diferența între situaţiile când utilizatorii petrec zeci de secunde citind o postare, sau aşteptând încărcarea paginii printr-o conexiune lentă la internet.

Altfel, în luna martie a anului 2015 Facebook ajunsese la 8 milioane de utilizatori în România, 24%,7 cu vârsta cuprinsă între 18 și 24 de ani și 29,9% cu vârsta între 25 si 34 de ani.

About News Report