Facebook susține că aduce 200 de miliarde de dolari la economia mondială

Facebook susține că aduce 200 de miliarde de dolari la economia mondială
Comments Off on Facebook susține că aduce 200 de miliarde de dolari la economia mondială, 21/01/2015, by , in Business today

Rețeaua de socializare Facebook a devenit parte din viața a milioane de oameni. Cu 1,35 de miliarde de utilizatori, un studiu arată că Facebook ajută economia mondială cu 227 miliarde de dolari.

Un raport realizat de firma de consultanţă Deloitte&Touche la comanda Facebook a măsurat activitatea companiilor care au o pagină de Facebook și a celor care au jocuri prin intermediul rețelei de socializare.

Cifrele arată că rețeaua Facebook generează o activitate economică semnificativă, respectiv un impact economic 227 miliarde de dolari şi 4,5 milioane de locuri de muncă în 2014.

„Oamenii cred că tehnologia creează locuri de muncă în sectorul tech şi distruge locuri de muncă în altă parte. Acest raport arată că lucrurile nu stau aşa”, a declarat directorul de operaţiuni de la Facebook, Sheryl Sandberg. Acesta a adăugat: “Nu mai suntem într-o lume în care companiile mari pot crea locurile de muncă de care lumea are nevoie”.

About News Report