Facebook introduce o noua functie

Facebook introduce o noua functie
Comments Off on Facebook introduce o noua functie, 25/07/2014, by , in Lifestyle

Reteaua de socializare Facebook a primit o noua functie care se numeste ‘’salvare’’ si care poate pastra o lista cu articole interesante, publicate de prietenii din lista, pentru a fi citite mai tarziu.

Potrivit Descopera.ro, utilizatorii de Facebook vor petrece mai mult timp pe reteaua de socializare, odata cu introducerea noii functii, care ii va incuraja sa revina si sa petreaca mai mult timp pe retea.

Noua functionalitate poate pastra un link catre un articol interesant, o locatie, un film, o melodie sau un eveniment si le salveaza intr-o arhiva care poate fi servita ‘’la pachet’’. Functia este disponibila atat in varianta web, cat si in variantele mobile de IOS si Android si va activa treptat pentru toti utilizatorii, in urmatoarea perioada.

“In fiecare zi, oamenii gasesc tot felul de lucruri interesante pe Facebook pe care nu au timp sa le exploreze imediat. Acum, putem salva acele lucruri gasite pe Facebook pentru a le viziona mai tarziu, cand vom avea mai mult timp”, a explicat Daniel Giambalvo, un inginer de la Facebook, intr-un mesaj publicat pe site-ul grupului American.

Facebook avea la sfarsitul lunii martie circa 1,28 miliarde de utilizatori activi pe luna, dintre care 1,01 miliarde dispun de acces la retea de pe dispozitive mobile. Numărul conturilor atribuite utilizatorilor români de Facebook a ajuns la 7.2 milioane în 2014, potrivit monitorizării Facebrands.

 

About News Report