Europarlamentarele in date economice la Money Channel

Europarlamentarele  in  date  economice  la  Money  Channel
Comments Off on Europarlamentarele in date economice la Money Channel, 24/05/2014, by , in Evenimente

 

Pentru cei care indragesc mai putin politica si doresc sa inteleaga mecanismele de functionare ale  economiei europene, The Money Channel a pregătit o ediție specială maraton în ziua alegerilor europarlamentare.

Evenimentul ,care înseamnă, pe scurt, 400 de milioane de alegători, 751 de deputați și soarta a 28 de țări, va fi dezbătut din perspectivă economică între orele 13.00 și 21.00, în direct, la unica televiziune de business a României.

Vedetele The Money Channel Loredana Popescu, Constantin Rudnitchi, Anda Negruș, Liviu Moldovan și Horia Alexandrescu vor dezbate tot ceea ce ține de noul Parlament European alături de invitați din zona economica. Poate prea multi uita faptul ca Uniunea Europeana a luat nastere dintr-un calcul economic,  acesta fiind motivul pentru care au fost create structurile politice si administrative. Evolutiile economice din ultimii ani au fost sprijinite mai mult de Banca Centrala Europeana decat de factorii de decizie ai structurilor generate de Uniune.

Horia Alexandrescu_IMG_2080Anda Negrus_IMG_1958

Evolutia Europei intr-un viitor in care zona asiatica – in special China –  are un cuvant de spus, alaturi de Statele Unite – care isi definesc tot mai vizibil noi prioritati in ultima perioada – va depinde de cum vom interpreta semnalele date de indicatorii economici si cum vor evolua situatiile tensionate din mai multe zone cu situatii geopolitice  versatile. Nu va lipsi din discutii desigur si tema energiei in zona euro, tot mai actuala in urma problemelor din Ucraina.

Pe parcursul a 8 ore de emisie vor fi luate în discuție teme precum : provocări și planuri economice, situația geopolitică în noul context de la granița de Est, viitorul Uniunii Europene, marile teme ale viitorului Parlament European, euroscepticismul, locul României pe harta Europei, șomaj, imigrație, drepturi și obligații.

About Business Editor