EU DAU BANU’, EU DAU ORA EXACTA! – o noua comedie la Teatrul Principal

EU DAU BANU’,  EU DAU ORA EXACTA! – o noua comedie la Teatrul Principal
Comments Off on EU DAU BANU’, EU DAU ORA EXACTA! – o noua comedie la Teatrul Principal, 29/05/2017, by , in Evenimente

 

Carmen Tănase, Gabriel Fătu și Ion Ionuț  Ciocia, alături de alte nume sonore ale scenei românești, lansează o invitație la premiera piesei “Eu dau banu’, eu dau ora exactă!”, miercuri 31 mai, ora 19.00, la Sala Dalles. Piesa de teatru este o comedie politică plină de satiră și umor, punctată de accente dramatice, în care sunt  parodiate tertipurile politice din ziua de azi.

Vârtejul creat de actori, aflați sub bagheta regizorală a lui Razvan Oprea, în piesa scrisă de Nicole Duțu, se constituie într-o minuțioasă radiografie a societății românești post-decembriste. Comedia“Eu dau banu’, eu dau ora exactă!”promite o veritabilă porție de râs dezvăluind ce e în spatele cortinei politice, cum se fac alianțele, cum se fac majoritățile sau cine împarte funcții și cum poți obțin eposturi în Guvern.

Din distribuție fac parte Carmen TĂNASE, Ion Ionuț CIOCIA, Victor VURTEJANU, Răzvan BĂNICĂ și Gabriel FĂTU, Maria RADU / Rădita ROSU, Andreea MATEIU / Silvia STANCIU, Monica ODAGIU / Calina EPURAN. Scenografia este semnată de Simona MARCU, costumele de Geanina PUNKOSTI, iar regia de Răzvan OPREA.

Prețul unui bilet este de 50 de lei.

About Business life