Emma Hewitt, la Arenele Romane

Emma Hewitt, la Arenele Romane
Comments Off on Emma Hewitt, la Arenele Romane, 09/12/2015, by , in Evenimente

Vineri, 11 Decembrie 2015, ora 22:00 Arenele Romane, Bucuresti

TrancENDancE va invita la ultimul event de muzica trance & progressive din 2015, la Arenele Romane, unde veti putea calatori in spatiu si timp alaturi de Emma Hewitt care vine pentru prima data in Romania cu aceasta ocazie pe data de 11 Decembrie.

Emma Hewitt este cea mai cunoscuta cantareata de Vocal Trance din lume. Ea a cantat in band-ul de rock Missing Hours, cu care a lansat un album in octombrie 2008, album semnat la Sony Music Australia.

Desi Emma are un trecut muzical ancorat in muzica rock, ea a lansat single-ul ei de debut in 2007, pe genul proggressive house, piesa produsa in colaborare cu binecunoscutul dj britanic, Chris Lake. Single-ul a ajuns pe locul 11 in topurile din Spania, si numarul 12 in Finlanda.

Single-ul a stat peste 50 de saptamani in “Bilboard Hot Dance Airplay” din Statele Unite ale Americii, unde a ajuns chiar locul 1, la numai 2 luni de la lansare, in decembrie 2007, reusind sa o detroneze de pe locul 1 chiar pe Britney Spears, rezistand in top 100 “Hot Dance Airplay” peste 50 de saptamani consecutive.

Dupa succesul inregistrat cu primul release, Emma Hewitt a colaborat cu majoritatea marilor dj de trance & progressive si anume : Armin van Buuren, Dash Berlin, Cosmic Gate, Gareth Emery, BT si multi altii. Doar cateva voci pot fi recunoscute imediat de catre fani, vocea Emmei Hewitt fiind una dintre cele mai populare, mai cunoscute si iubite din intreaga scena de muzica electronica mondiala. Numarul mare de releasuri semnate Emma Hewitt care au ajuns pe locul 1 pe Beatport au influentat-o sa scoata un album de exceptie in 2012, numit “Burn the Sky Down”, un album al caror piese au fost fiecare pe rand in top 10 Beatport, avand vanzari impresionante.

Albumul “Burn the Sky Down” a fost produs cu colaborarea stransa a lui Lee Groves ( ( Goldfrapp, Marilyn Manson, DepecheMode ) si a fost instant iubit de fani, el fiind in top 10 in “iTunes Dance Charts” peste tot in lume, el fuzionand ca gen intre beat-uri electronice si sunete ambientale.

Snatt & Vix, Ellie White si Alexandra Badoi vor completa lineupul acestui eveniment de exceptie si de neratat.

Locatia (Arenele Romane) va fi prevazuta cu cort incalzit.

Pret/ bilet:

Acces general: 45 lei

Acces general in seara evenimentului, la intrare: 70 lei

emma

About News Report