eMAG a vândut din greșeală televizoare 3D și frigidere cu 1 leu

eMAG a vândut din greșeală televizoare 3D și frigidere cu 1 leu
Comments Off on eMAG a vândut din greșeală televizoare 3D și frigidere cu 1 leu, 25/11/2014, by , in Business today

eMAG a avut o problemă la site în seara de 23 noiembrie și unele produse resigilate au fost listate cu preț de-a dreptul ridicol. Astfel, televizoare 3D și frigidere au fost tranzacționate cu 1 leu. Reprezentanții eMAG susțin că toate comenzile vor fi onorate. În timp ce unele voci chiar sunt de acord cu faptul că a fost vorba de o eroare, altele sunt de părere că a fost vorba de o campanie de PR.

Retailerul online eMAG a anunţat că duminică, în intervalul 20:30 şi 22:59, a apărut o eroare de încărcare a preţurilor pentru anumite produse resigilate comercializate de companie, acestea fiind disponibile la vânzare la 1-8 lei, precizând că va expedia toate cele 730 de produse comandate. Valoarea totală a reducerilor greşite este de circa 1,6 milioane de lei

De exemplu, un telefon Samsung Galaxy S4 a putut fi cumpărat la preţul de 1 leu, redus de la 1.449 lei, iar un Ultrabook Dell Studio XPS Duo 12 a fost redus de la 4.796 de lei la 3 lei. Cea mai mare reducere s-a aplicat unui echipament de reţea, un switch Cisco Catalyst 2960, care a putut fi cumpărat la preţul de 8 lei faţă de preţul de listă de 11.190 lei.

“Vom onora absolut toate comenzile, iar produsele vor fi expediate rapid”, a declarat, într-un comunicat, Iulian Stanciu, directorul general eMAG.

Cu toate acestea, există și destule voci care susțin că acest lucru a fost făcut “intenționat” pentru că eMAG să aibă parte de promovare în media.

Tags:
emageroare

About News Report