Dr. Alban, nas la nunta lui Admiral C4C cu o romanca

Dr. Alban, nas la nunta lui Admiral C4C cu o romanca
Comments Off on Dr. Alban, nas la nunta lui Admiral C4C cu o romanca, 23/03/2018, by , in Evenimente
De la colaborarea muzicala pana la aliantele pe viata  este doar un pas. O dovedeste artistul Admiral C4C care il va avea nas la nunta sa cu o romanca pe binecunoscutul artist international Dr. Alban. Evenimentul  va avea loc pe 2 septembrie in Cluj si vor participa o sumedenie de artisti celebri drept nuntasi.
Artistul international de origine nigeriana Admiral C4C s-a stabilit in Romania in urma cu cativa ani din dragoste pentru romanca Anamaria care i-a daruit un fiu. Dupa 5 ani frumosi de relatie , artistul a hotarat insa ca a venit momentul sa faca urmatorul pas si a cerut-o pe frumoasa clujeanca in casatorie. Cum raspunsul afirmativ era doar o formalitate, cei doi s-au si pus pe facut planuri de nunta. Au inceput cu nasul, Dr. Alban, cu care artistul a legat o prietenie inca de cand au colaborat la piesa “Turn it up”.
admiral2_Naijapals[dot]com
Nunta va fi o adevarata desfasurare de forte, cu invitati internationali din showbiz, meniuri sofisticate, dar si preparate culinare traditionale romanesti, iar mirii vor schimba 3 tinute pentru a puncta si specificul tarilor lor de origine.
In plus, invitatii de peste hotare se vor bucura, la dorinta mirelui care iubeste Romania, de un tur al celor mai importante obiective turistice din zona.
FB_IMG_1520013026848

About Business life