Divizia imobiliară a Inter Ikea cumpără un teren de 48 hectare în zona Siseşti din sectorul 1

Divizia imobiliară a Inter Ikea cumpără un teren de 48 hectare în zona Siseşti din sectorul 1
Comments Off on Divizia imobiliară a Inter Ikea cumpără un teren de 48 hectare în zona Siseşti din sectorul 1, 21/01/2016, by , in Business today

Vastint România, parte a diviziei imobiliare a grupului Inter Ikea, francizorul pentru magazinele Ikea, a cumpărat un teren de 48 de hectare în sectorul 1, pe Şoseaua Gheorghe Ionescu Siseşti, şi are în vedere dezvoltarea unui proiect mixt, predominant rezidenţial, scrie Mediafax.

În zonă se află facilităţi precum Băneasa Shopping City, pădurea Băneasa şi Aeroportul Otopeni.

De asemenea, un proiect deja în desfăşurare, ce vizează sectorul 1 şi zona Străuleşti, prevede realizarea unui sistem de transport integrat, complet cu staţie de metrou, autobuze şi microbuze, precum şi facilităţi park-and-ride.

“Tranzacţia reprezintă o investiţie strategică pe termen lung, ce are în vedere dezvoltarea unui proiect mixt, predominant rezidenţial. În perioada care urmează vom începe să lucrăm la planificarea urbană”, a declarat directorul general al Vastint România, Antoniu Panait.

Vastint România deţine încă două proiecte importante în Bucureşti: Timpuri Noi Square, amplasat în sectorul 3, cu până la 100.000 metri pătraţi de spaţii de birouri clasa A şi comerciale precum şi 50.000 metri pătraţi de spaţii rezidenţiale planificate şi Business Garden Bucharest, situat în sectorul 6, ce va aduce pe piaţa locală 41.000 metri pătraţi de birouri clasa A şi spaţii comerciale.

About News Report