Delta Dunarii, subiectul unui reportaj marca The New York Times

Delta Dunarii, subiectul unui reportaj marca The New York Times
Comments Off on Delta Dunarii, subiectul unui reportaj marca The New York Times, 21/07/2014, by , in Business today

Delta Dunarii, unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania, a fost subiectul unui amplu reportaj publicat recent in prestigiosul cotidian american The New York Times.

Reportajul este semnat de reporterul american Elizabeth Zach, care are origini maghiare care a venit in Romania pentru a se convinge cu ochii ei de frumusetile Deltei. Aceasta nu a omis să scrie că Delta Dunării este inclusa in patrimoniul mondial UNESCO din anul 1991 si aici traiesc peste 1.200 de specii de plante, peste 100 de specii de peşti, dar şi broaşte ţestoase, vulpi, vidre şi porci mistreţi. Ziarista a fost impresionata si de stolurile de egrete: “Zburand spre Marea Neagră, ele alcătuiau o imagine spectaculoasă, parcă desprinsa dintr-un vis”.

Elizabeth Zach a scris si despre neajunsurile si micile neplăceri cu care s-a confruntat în timpul sejurului: chelnerii incurcau destul de des meniul comandat, televizoarele funcţionau la un volum prea ridicat, piscina era murdara, jacuzzi nu funcţiona, iar siguranţa de la usa camerei sale era sparta. Americanca a pus aceste erori pe seama lipsei de experienta a personalului.

Sursa: Mediafax

About News Report