Dedeman a cumparat un teren al lui Prigoana cu 6 milioane de euro

Dedeman a cumparat un teren al lui Prigoana cu 6 milioane de euro
Comments Off on Dedeman a cumparat un teren al lui Prigoana cu 6 milioane de euro, 29/10/2014, by , in Business today

Retailerul de materiale de construcţii şi amenajări interioare Dedeman cumpără aproape trei hectare de teren situat în sectorul 3 din Bucureşti de la compania Rosal Grup care aparţie unuia dintre fiii lui Silviu Prigoană.

Terenul format din cini loturi intervilane are o suprafaţă totală de 29.700 metri pătraţi şi e situat pe Strada Dudeşti – Pantelimon, în sectorul 3 al Capitalei. Tranzacţia s-a aprobat pentru suma de 160 euro/metru pătrat plus TVA. Cel mai probabil, Dedeman îşi propune construirea unui magazin pe acest teren.

Dedeman, cea mai mare companie din domeniul retailului cu materiale de construcţii şi amenajărilor interioare din România, este deţinută de oamenii de afaceri Dragoş şi Adrian Pavăl şi a încheiat anul trecut cu afaceri de 2,67 miliarde lei (606 milioane euro) şi un profit net de 288,3 milioane lei (65,2 milioane euro).

Reţeaua Dedeman din România numără 40 de magazine. Compania a anunţat că vrea să ajungă la o reţea de 50 de magazine în România până la finele anului viitor.

About News Report