Dacia a prezentat noua versiune Duster in Marea Britanie

Dacia a prezentat noua versiune Duster in Marea Britanie
Comments Off on Dacia a prezentat noua versiune Duster in Marea Britanie, 22/09/2014, by , in Media & Brands

Saptamana trecuta, Dacia a prezentat versiunea pentru 2015 a modelului Duster destinat pietei britanice, cu volan pe dreapta, un design al grilei radiatorului schimbat, bare pentru amararea portbagajului inscriptionate si jante de 16 inci din aliaj, fara ca pretul sa fie afectat de noile echipari.

“Uzina de la Mioveni a inceput sa fabrice Duster cu volan pe dreapta pentru Marea Britanie in cursul verii. Mutarea productiei in Romania era planificata de mai mult de un an, in principal din motive logistice si economice, si nu va schimba previziunile de productie ale uzinei”, au declarat reprezentantii Directiei de comunicare a Dacia pentru Mediafax.

Pretul de pornire al noului Duster, echipat cu un motor de 1,6 litri şi 105 cai putere, este de 9.495 de lire sterline (12.068 euro), iar versiunea de top, disponibila cu motoare turbodiesel de 107 si 109 cai putere, are un pret de plecare de sub 11.500 de lire sterline (14.617 euro), se arata intr-un comunicat al reprezentantei Dacia din Marea Britanie.

Inmatriculările Dacia in Marea Britanie au crescut cu 85,5% in prima jumatate a anului, la 12.976 de autoturisme, avansul fiind cu mult peste cel de 10,6% inregistrat de piata, la 1,3 milioane de masini, potrivit datelor Asociatiei britanice a producatorilor si dealerilor de masini.

Lansat in 2010, Dacia Duster este vandut in Marea Britanie din a doua jumatate a anului 2012, fiind cel mai ieftin SUV de pe piata.

About News Report