Dacia a livrat primele vehicule Duster destinate serviciilor de ambulanță

Dacia a livrat primele vehicule Duster destinate serviciilor de ambulanță
Comments Off on Dacia a livrat primele vehicule Duster destinate serviciilor de ambulanță, 01/04/2015, by , in Business today

Dacia si carosierul Romturingia, din Campulung Muscel anunta livrarea primelor vehicule Duster destinate serviciilor de Ambulanta.

Primele vehicule comandate sunt livrate in Angola, piata unde modelele produse de uzina de la Mioveni sunt comercializate sub marca Renault.

Proiectul de transformare care a stat la baza caietului de sarcini a vizat realizarea unui vehicul pentru transportul persoanelor bolnave care sa fie adaptat exploatarii in cele mai dificile conditii de teren.

Vehiculul are la baza structura modelului Duster. Aceasta a fost suprainaltata si alungita cu 300 mm, prin extinderea consolei spate, oferind astfel spatiul necesar pentru instalarea, in compartimentul creat in spatele locurilor fata, a intregului ansamblu util pentru transportul unui bolnav si a unui insotitor, impreuna cu echipamentele medicale necesare acordarii primului ajutor. In primul transport sunt livrate trei vehicule, iar daca vor fi noi comenzi, alte masini vor fi convertite la Campulung.

Romturingia este una dintre cele mai importante companii din tara specializate in activitatea de carosare. In toamna lui 2014 societatea a livrat catre Petrom 500 de masini Duster Pick-Up, modificate conform cerintelor beneficiarului.

About News Report