Dacia a ajuns la 3 milioane de autovehicule vândute din 2004, de când a fost cumpărată de Renault

Dacia a ajuns la 3 milioane de autovehicule vândute din 2004, de când a fost cumpărată de Renault
Comments Off on Dacia a ajuns la 3 milioane de autovehicule vândute din 2004, de când a fost cumpărată de Renault, 16/10/2014, by , in Business today

Dacia a ajuns la 3 milioane de maşini vândute din 2004 până în prezent, cheile automobilului cu numărul 3.000.000, un model Dacia Sandero Stepway, fiind înmânate unui client din Spania de către directorul de Vânzări al grupului Renault.

Privatizarea Dacia a fost de bun augur şi la 10 ani de la cumpărarea de către francezii de la Renault, Dacia a ajuns la 3 milioane de maşini vândute. Modelul cu numărul 3.000.000 este un Dacia Sandero Stepway care a fost cumpărat de un client din Spania. Acesta a avut şansa să primească cheile maşinii chiar de la Nicolas Wertans, directorul de Vânzări al grupului Renault.

„Cu 3 milioane de vehicule vândute în mai puțin de 10 ani, Dacia este un caz unic în universul auto mondial”, a declarat Nicolas Wertans, director de vânzări al grupului Renault la nivel mondial.

Vânzările Dacia la nivel mondial au crescut în primul semestru cu 24,4%, în timp ce în Europa, principala piaţă a mărcii, livrările au avansat cu 36,2%. Dacia a anunţat că va începe să fie comercializeze autovehicule şi pe piaţa din Israel, înainte de sfârşitul anului. În 2013, Dacia s-a lansat în şase ţări – Marea Britanie, Irlanda, Danemarca, Norvegia, Cipru şi Malta.

About News Report