Cum poti să slăbești sănătos în zece pași?

Cum poti să slăbești sănătos în zece pași?
Comments Off on Cum poti să slăbești sănătos în zece pași?, 01/03/2017, by , in Lifestyle

Ai încercat toate curele de slăbire posibile și imposibile dar niciuna nu a funcționat? Te-ai înfometat zile la rând și ai dat jos 3 kilograme care ”s-au întors” însoțite de altele în plus?

 

Unica Sport Romania îți propune o metodă sănătoasă de a slăbi fără reîntoarcerea kilogramelor nedorite.

Urmează cei 10 pași de mai jos, pentru o viață sănătoasă și o siluetă armonioasă!

 

  1. Vizitează un medic și verifică-ți starea de sănătate!

Înainte de orice, trebuie să fii sănătoasă iar modelarea siluetei un trebuie să-ți creeze probleme medicale! De aceea, la Unica Sport se începe cu Testarea Nutrițională și Fiziologică (TNF), adică o evaluare completă a stării de sănătate, din punct de vedere fizic, metabolic și nutrițional.

 

  1. Consultă un nutriționist pentru a-ți face un regim alimentar personalizat!

Regimul Alimentar Personalizat reprezintă un meniu  alimentar săptămânal conform orelor, zilelor de antrenament, zilelor fără efort fizc și planului de detoxifiere a organismului. La Unica Sport ședințele la nutriționist și Regimul Alimentar Personalizat  sunt  realizate special pentru  fiecare  persoană!

 

  1. Selectează o sală de sport pentru femei!

Este foarte important ca la antrenamentele de fitness să te simți în largul tău, fără priviri indiscrete, chiar dacă ai câteva kilograme  nedorite!

 

  1. Cumpără-ți un  abonament de minim 3 – 6 luni!

Rezultatele se văd pe termen lung iar dacă  ai dat deja banii  pe  abonament  vei fi mai  motivată să nu ratezi ședințele de fitness!

 

  1. Dacă ai timp, optează  pentru  ședințe  individuale!

Când  instructorul  lucrează  direct cu tine, parcă ți-e mai  greu  să  nu respecți numărul de repetări  sau  să  eviți exercițiile  mai  dificile!

 

  1. Chiar dacă  uneori  te  simți  foarte  obosită și nu mai ai  dispoziția  potrivită  pentru sport, nu renunța!

Este important să respecți programul de fitness pregătit de instructor! În plus, după primele săptămâni, ședințele de fitness se vor transforma în obișnuință ba chiar vor deveni ceva  plăcut!

 

  1. Selecteazăo sală de sport care îți permite  intrări nelimitate!

Chiar  dacă  nu vei veni zilnic, vei  avea  posibilitatea  să-ți  strecori  ședințele de fitness în program, în  funcție de timpu  ldisponibil.

 

  1. Alege o sală de sport cu program extins (7-21.30)!

Astfel, vei putea  să-ți  începiziua la sală, înainte de muncă sau să-ți  închei  ziua  acolo!

Dacă-ți  vei  începe  ziua la sală, te vei simți plină de energie  pentru  întreaga  zi  iar  daca  vei face programul de gimnastica  seara, te vei putea  deconecta de la toate  problemele de peste zi!

 

  1. Alege o sală ușor accesibilă!

Este important ca sala la care te duci  să  fie în  apropiere   a unei   stații de metrou  astfel  încât să  îți fie ușor   să ajungi chiar  și  în  toiul   iernii  sau  pe  caniculă. O sală aflată  în  apropierea  biroului  este, de asemenea, o alegere   potrivită  pentru  căîțiva fi mult  mai  ușor să  ajungi, împreună  cu colegele de birou.

 

  1. Caută  o sală cu cât mai  multe  facilități  și un preț  rezonabil!

O sală în care poti  găsi permanent dușuri cu apă  caldă, uscătoare de păr  și  vestiare private, totul la un preț  lunar situat între 150 lei – 200 lei, poate  reprezenta o oportunitate. Ne vei  risca să  pleci  spre casăcu părul ud, vei avea und e să  te schimbi și să-ți lași  lucrurile  astfel  încât  să  te  poți  concentra  pe fitness.

 

DespreUnica Sport

Unica Sport este un studio de fitness  pentru  femei, deschis  în Republica Moldova  în 1998  iar in vara  anului 2016 si-a deschis prima sala si înBucurești.

Prețul  abonamentelor de grup la Unica Sport România este 150 lei/ lunășicuprinde:  intrări  nelimitate la ședințele de fitness, acces la 200 vestiare  private, 6 cabinete de masaj, 1 sala de antrenamente private, 12 dușuri cu apă  caldă, uscătoare de păr, accesorii  sportive etc. Suplimentar, abonații  pot opta pentru  ședințe cu nutriționistul companiei  Unica Sport, crearea  unui  regim alimentar personalizat pentru fiecare abonat, ședințe  private de fitness.

In cei 19 ani de activitate a  igrupului, 70.000 de cliente au fost  ajutate să  devină  mai sănătoase, beneficiind de serviciile de remodelare corporală și  slăbit sănătos. În sălile  Unica Sport au fost date jos  peste 700.000 kg. Metodele de slăbire  Unica Sport se bazează  pe  rezultate  pe termen lung și conservarea  tinereții corpului femeii.

Mai multe  detalii  despre  orarul  antrenamentelor la Unica Sport pot fi obținute  pe  office@unicasport.ro, la numărul de telefon 0740 406 090 sau  pe  pagina de Facebook https://www.facebook.com/unicasportromania!

About Business life