Cum defineste culoarea unghiilor personalitatea unei femei?

Cum defineste culoarea unghiilor personalitatea unei  femei?
Comments Off on Cum defineste culoarea unghiilor personalitatea unei femei?, 26/03/2016, by , in Lifestyle

O manechiura ingrijita este un must have si orice femeie cocheta are grija de acest lucru. Dar culorile lacurilor folosite dezvaluie mai multe decat ti-ai inchipuit .       Indiferent ca optezi pentru rosu aprins sau pentru french manechiure (culori neutre si varfurile albe)  alegerea spune  celorlalti cate ceva despre  personalitatea ta .

Nuantele perlate

Sunt considerate noile culori neutre care se potrivesc la orice ocazie si confera un look elegant si ingrijit. Sunt ideale pentru  femeile de cariera . Folosirea unei nuante perlate dezvaluie faptul ca tii la imaginea ta si ca esti atenta la detalii. Anul acesta Institutul Panetone a declarat  rozul cuart una dintre culorile anului asa ca vei fi in trend.

Lacurile transparente

 Confirma faptul ca esti preocupata de aspectul tau dar ca nu vrei sa iesi in evidenta. De obicei cele care opteaza pentru lacurile transparente sunt persoane foarte ocupate, bine organizate si eficiente.

Nuantele de rosu

Dezvaluie o persoana sigura pe ea care se pozitioneaza in general ca lider.Rosul atrage cu siguranta atentia si de aceea transmite  si ideea de sexy, de incredere si curaj. Vei fi perceputa ca o persoana care preia initiativa, face lucrurile sa se intample si ii place sa provoace.

Culori puternice cu efecte  (glitter, strasuri aplicate)

Dezvaluie o femeie atenta la aspectul exterior, care are mult timp liber pentru a ajunge la salonul de cosmetic dar si dependenta la tendintele modei. Deasemenea dezvaluie o personalitate deschisa la nou, interesata de atentie si curajoasa.

oja 2

Nuantele neon

Dezvaluie o personalitate spontana,creativa,  ceea ce nu va fi bine privit intr-un mediu office conservator. De obicei sunt asociate cu un spirit tanar, rebel  si un simt artistic dezvoltat.

Oja neagra sau foarte inchisa (indigo,bleumarin)

Folosirea acesteia este asemenea celei rosii…. imposibil de ignorat. Transmite ideea unei personalitati dominatoare dar  provocatoare in acelasi timp, care necesita atentie.

Desigur ca toate stilurile si culorile trebuie descifrate si in raport cu imbracamintea.

 

About Business life