Cum arată modelele aniversare Dacia de la Geneva

Cum arată modelele aniversare Dacia de la Geneva
Comments Off on Cum arată modelele aniversare Dacia de la Geneva, 20/02/2015, by , in Media & Brands

Anul acesta se împlinesc 10 ani de când Dacia a fost cumpărată de Renault. Tocmai de aceea, Dacia a prezentat, la salonul auto de la Geneva din martie, mai multe modele aniversare pentru a marca 10 ani de la relansarea brandului.

Logan, Sandero, Duster, Lodgy, Dokker şi Logan MCV au primit o culoare specială nouă, noi capabilităţi multimedia, un ecran tactil color şi buton de comenzi vocale pe volan.

Printre noutăți se numără o nuanță exterioară Cosmos Blue, care nu exista până acum în pachetele Dacia. Mai mult, cei de la Dacia au lansat un sistem multimedia Media Nav. Denumit oficial Media Nav Evolution, pachetul iese în evdienţă printr-un display care acum este color şi care include navigaţie cu informaţii din trafic şi alerte de siguranţă (accidente, drumuri în lucru, etc) oferite cu ajutorul conexiunii Bluetooth cu un telefon cu abonament de date.

Mai nou, mașina permite conectivitate directă cu smartphone-ul. Cu ajutorul aplicaţiei AHA, care poate fi descărcată din Google Play Store (Android) sau Apple Store (iOS), cei din maşină vor avea acces vizual pe displayul central la propria galerie multimedia, la Facebook, Twitter sau la punctele de interes necesare atunci când sistemul de navigaţie prin GPS este în funcţiune.

Versiunile speciale Dacia construite cu ocazia aniversării celor 10 ani de activitate europeană a brandului de la Mioveni vor putea fi comandate împreună cu motorizările deja existente în gamă.

About News Report