“Craciun pentru toti” la Ateneul Roman

“Craciun pentru toti”  la Ateneul Roman
Comments Off on “Craciun pentru toti” la Ateneul Roman, 18/11/2017, by , in Evenimente

Fundatia Solidaritatea Culturala pentru Romania ARSXXI organizează sub Înaltul Patronaj al Ministerului Culturii si Patrimoniului National pe data de 10 decembrie la orele 19:00 din nou “Gala Crăciun pentru toţi” pe scena Ateneului Român în colaborare cu FILARMONICA „GEORGE ENESCU” si TVR

Evenimentul este înscris în programul de activitate „Cultura vector al evoluţiei societătii moderne” , program ce reprezinta un obiectiv principal al Fundaţiei Solidaritatea Culturală Română iar punctul cel mai important din cadrul programului, este acest eveniment cultural care se produce anual sub forma unei gale extraordinare umanitar caritabilă .

Acest spectacol extraordinar reuneşte artiştii care au decis să pună la dispoziţie timpul şi talentul lor, în mod gratuit, pentru a ne ajuta să strângem fonduri şi să oferim o mică bucurie de Sfintele Sărbători copiilor victime ale inegalitatii de sanse. Cu alte cuvinte si de data aceasta beneficiul este rezervat în totalitate copiilor talentati dar defavorizaţi din punct de vedere financiar.

In aceasta a 19-a ediţie pe scena Ateneului Român vor evolua artiști de marcă care iși unesc măiestria pentru o cauză nobilă. Oana Andra – Mezzosoprană , Adriana Gheorghișor – Soprană , Alexandru Constantin – Bariton , dansatorii Korina Petrescu si Valentino Luca cat si Grupul instrumehntal TRAFFIC STRINGS vor delecta publicul cu un program muzical divers , dinamic si incantător.

Din fondurile strânse in urma vânzării biletelor prin EVENTIM.RO, Fundația Solidaritatea Culturală pentru România ARS XXI cumpară anual instrumente , accesorii si partituri pe care le donează în mod direct copiilor talentați din liceele de muzică din tară cât si instituțiilor de invățământ a căror obiect de activitate este pregătirea tinerilor pentru această profesiune nobilă , muzica.

Grupul Traffic Strings si invitaii sai propun cu ocazia Galei Craciun pentru toti la Ateneul Roman , un “trafic muzical” de cea mai buna calitate .

De la Anotimpurile lui Antonio Vivaldi la Valsul lui Strauss , arii de opera pana la ritmuri de jazz si Tango Argentinian, evolutia scenica se va materializa intr-un show unic , “spumant” , plin de dinamismul si voioșia sărbatorilor crăciunului.

Spectacolul “țese” un fir roșu care va uni conceptul de divertisment de inalta clasa cu tușe fine de interacțiune între public și artiștii de pe scenă, totul scăldat intr-o fuziune instrumentală și interpretativă cu totul specială.

 

 

About Business life