Costantino Toma lansează videoclipul verii – “The Club (încă o dată)”

Costantino Toma lansează videoclipul verii  – “The Club (încă o dată)”
Comments Off on Costantino Toma lansează videoclipul verii – “The Club (încă o dată)”, 17/06/2017, by , in Evenimente

 

Costantino Toma, artistul de origine română stabilit în Italia, lansează videoclipul verii – “The Club (încă o dată)”, un nou videoclip al artistului filmat în peninsulă și regizat de binecunoscutul Paolo Montero. Piesa este compusă de Costantino Toma și produsă în studiourile Class Music, iar povestea clipului propune o evadare din cotidian într-un spațiu virtual în care distracția face legea.

Fost concurent la X Factor în Italia șielev al Mihaelei Cernea (Class), Costantino a gândit și un concept inedit de show al piesei și a investit peste 4.000 de euro numai în recuzita din videoclip, ochelarii de gaming și scuterele elecrice pe care le folosește și în concerte și la apariții tv. Împătimit al sălilor de fitness, artistul a profita tși de trupu lsău sculptat sub îndrumarea frumoasei campioane a Federației Române de Culturism și Fitness, Alina Stanciu, și l-a afișat printre imaginile futuriste cu gadgeturi din videoclip.

 

Cover The Club IMG_1910

“”The Club (încă o dată)” este o piesă care te îndeamnă la party-uri și distracție. Cred că este perfectă pentru vară și a fost bine primită de românii din Italia. Mai mult, am primit cereri pentru apariții în mass-media italiană, așa că spersă fie la fel de bine primită și în România” mărturisește Costantino Toma.

Piesa “The Club (inca o data)” urmează single-ului “Dance” lansat de Costantino Toma, în al cărui videoclip toată distracția are  locîntr-un autobuz care se plimbă pe străzile Cetatii Eterne, și subliniază idea artistului că limbajul universal al dansului și muzicii adună oamenii si clădește trăiri emoționale.

 

IMG_1906

 

About Business life