Concert caritabil cu Lora, Tavi Colen, Laura Stone, Temisan, Publika si Tudor Turcu

Concert caritabil cu Lora, Tavi Colen, Laura Stone, Temisan, Publika si Tudor Turcu
Comments Off on Concert caritabil cu Lora, Tavi Colen, Laura Stone, Temisan, Publika si Tudor Turcu, 11/12/2015, by , in Evenimente

Lora, Tavi Colen, Temisan, Publika si Tudor Turcu sunt doar cativa dintre artistii care urca duminică, 13 Decembrie, pe scena Berariei H in concertul caritabil “Noi suntem dincolo de cuvinte”. Evenimentul incepe la ora 19.00 si este organizat de  Fundaţia “INIMĂ PENTRU INIMĂ”, Berăria H şi Asociaţia “Amici della Musica”. Prezentatorii evenimentului sunt Laura Stone și Gabi Jugaru.

Pe scenă vor urca:
– AURELIAN TEMISAN
– LORA
– MIKI (K-PITAL)
– TUDOR TURCU
– TAVI COLEN
– FLORIN APOSTOL
– LAURA STONE
– SPECIAL GUEST ORCHESTRA
– HYPNOTIQUE
– PUBLIKA
– Corul de copii ANDANTE
– Copiii Fundatiei INIMĂ PENTRU INIMĂ

Accesul se face pe baza unei donatii la intrare de minim 15 lei.

Rezervările se fac la:
– FORMULAR REZERVARE ONLINE
– 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
– vreau@berariah.ro
Despre Fundatia Inima pentru Inima…
“19 ani de dezinstitutionalizare, socializare, integrare sociala si familiala, prevenire, abandon familial si scolar, voluntariat, socializare prin sport si recuperare.
11 case construite, cabinete de consiliere, asistenti maternali, dar mai ales peste 2000 de copii proveniti din centre de plasament din cel putin 7 judete, care, prin intermediul proiectelor implementate de fundatie, si-au gasit un drum decent in viata.
O parte din ei, medici, psihologi si medici veterinari, s-au gandit sa se intoarca si, impreuna sa puna bazele unui alt proiect de pionierat pentru aceasta zona: recuperarea copiilor si adultilor considerati “altfel” decat fiecare din noi.
Copii cu ADHD, autism, tetrapareza spastica, sindrom Down, paraplegii, etc, vor simti efectele benefice ale hipoterapiei, printr-o impletire a muncii terapeutilor (tineri care au crescut in cadrul acestei fundatii) cu forta psihica, miscarea si afectiunea calului.
Un prim pas a fost facut.
Cu eforturi mari am cladit clinica…
Ceea ce ne-a mai ramas e .. putin, dar vital .. amenajarea terenului de 6000 de metri, a grajdurilor si a padocului.
Haideti sa construim impreuna momente de bucurie, de uimire, de triumf, de decizie, de eliberare si normalitate celor care au pierdut speranta de a fi ca noi. Va asteptam alaturi de noi.”

concert

About News Report