Compania Malaysia Airlines si-ar putea schimba numele dupa tragedia din Ucraina

Compania Malaysia Airlines si-ar putea schimba numele dupa tragedia din Ucraina
Comments Off on Compania Malaysia Airlines si-ar putea schimba numele dupa tragedia din Ucraina, 30/07/2014, by , in Business today

Dupa cele doua catastrofe uriase, respectiv diparitia aeronavei MH370 si prabusirea celei de-a doua, un MH17, Guvernul de la Kuala Lampur analizeaza posibilitatea de a schimba numele companiei de zbor.

Malaysia Airlines a anuntat de curand ca Guvernul de la Kuala Lumpur ia in calcul revizuirea viitorului companiei de zbor, dupa prabusirea zborului MH17 cu 298 de persoane la bord, in Ucraina si dupa disparitia zborului MH370, cu 239 de persoane la bord in timp ce se deplasa de la Kuala Lampur la Beijing.

Guvernul are in vedere schimbarea numelui companiei fondate in 1947, dar pana in acest moment nu a fost luata o hotarare decisive privitoare la acest lucru, informeaza surse apropiate de Malaysia Airlines. O alta persoana familiara cu situatia avertizeaza insa, ca schimbarea numelui ar putea sa nu fie chiar atat de simpla, dat fiind faptul ca economia Malaeziei este construita partial pe turism, iar in acest context este foarte important pentru compania aeriana sa poarte numele tarii.

Conform Mediafax.ro, reprezentantii Malayesia Airlines au declarat ca pasagerii care vor sa isi anuleze rezervarile facute pana in decembrie pot obtine contravaloarea biletelor de zbor, insa pana acum, doar cateva persoane au optat pentru aceasta varianta.

About News Report