Colecţia “Sim” by Meda Samson prezentata de Irina Lazareanu

Colecţia “Sim” by Meda Samson prezentata de Irina Lazareanu
Comments Off on Colecţia “Sim” by Meda Samson prezentata de Irina Lazareanu, 14/12/2014, by , in Evenimente

Meda Samson surprinde lumea modei prin lansarea unei colectii frapante ce defineste personalitatea femeii moderne si mai ales a acelor femei de succes care inca nu se regasesc intr-un stil anume.

Descoperirea propriului corp prin comoditatea oferita de material si prin finisajul deosebit, sunt principalii factori care au reusit sa contureze o colectie care va fi “spusa” pe podium de catre modelul international Irina Lazareanu, cunoscuta ca si muza a faimosului designer Karl Lagerfeld.

“Intotdeauna mi-am dorit,  nu sa schimb lumea, ci sa o infrumusetez, sa pun in lumina  fiecare latura  a femeii puternice, sigura pe ea, femeia a carei voci interioare si aspiratii nu sunt exprimate  doar prin cuvinte, ci si prin alegerile vestimentare pe care le face.” a declarat Meda Samson, designerul colectiei“Sim”.

Avanpremiera colectiei “Sim” by Meda Samson va avea loc luni, 15 decembrie, incepand cu ora 20.00, in cadrul unui eveniment privat gazduit de o locatie la fel de inedita si versatila ca si piesele vestimentare prezentate,  Collage Lounge din Capitala (Ion Mihalache nr 10-12).

Partener Media: THE ONE

Toate modelele “Sim” by Meda Samson, cu detaliile si preturi, pot fi vazute aici:  http://www.simstores.com

Colectia  poate fi probata in Magazinul Ro Land , Hotel Marriott :
The Grand Avenue, Marriott Hotel

 

About Business Editor