Cine e antreprenorul anului?

Cine e antreprenorul anului?
Comments Off on Cine e antreprenorul anului?, 13/11/2015, by , in Business today

Omul de afaceri Levente Hugo Bara, care controleaza unul dintre principalii jucatori din piata de ingrediente alimentare din Romania, Supremia Grup, a fost desemnat antreprenorul anului in cadrul competitiei “EY Entrepreneur Of The Year – Romania 2015”.

Grupul controlat de Levente Hugo Bara estimeaza o cifra de afaceri de 38 de milioane de euro pentru 2015, are 280 angajati, exporta pe 4 continente si achizitioneaza materie prima din 80 de tari, scrie startupcafe.ro.

Antreprenorul a concurat alaturi de alti 47 de oameni de afaceri si va reprezenta tara noastra in finala mondiala EY World Entrepreneur Of The Year. Printre antreprenorii finalisti s-au mai numarat: Vasile Armenean (Betty Ice), Doina Cepalis (Te-Rox Prod), Philip Cox (Cramele Recas), Florin Madar (Temad Grup), Marinela si Ion Dragoi (Pet Star Holding), Monica Cadogan (Vivre Deco), Horatiu Tepes (Bilka Steel).

La editia 2015 a competitiei s-au inscris 60 de oameni de afaceri. Companiile antreprenorilor eligibili totalizeaza venituri de 1,2 miliarde euro si 9.000 de angajati, cu venituri medii de 27 milioane de euro pe companie si un numar mediu de 200 de angajati in 2014.

Foto: alba24.ro

About News Report