Cifra de afaceri a TAROM a crescut cu 3.5%

Cifra de afaceri a TAROM a crescut cu 3.5%
Comments Off on Cifra de afaceri a TAROM a crescut cu 3.5%, 14/07/2014, by , in Business today

Tarom şi-a redus pierderile cu 44% anul trecut, fata de 2012, pana la 130,1 milioane lei (29,4 milioane euro) şi a înregistrat o creştere cu 3,5% a cifrei de afaceri, la 1,085 miliarde lei (288 milioane euro).

Potrivit datelor oficiale ale companiei aeriene din Romania, Tarom a finalizat anul 2013, din punct de vedere financiar, cu o reducere a pierderilor de 44 % (100 milioane lei), fata de anul anterior, si cu 30% (56 milioane lei) faţă de cifra raportată in bugetul aprobat pentru anul trecut.

“Tarom depune eforturi mari pentru a indeplini principalul obiectiv al companiei, acela de a rentabiliza activitatea companiei, pe fondul unei competiţii extrem de dure atât din partea segmentului low-cost, cât şi din partea competitorilor de linie. Rezultatele noastre financiare s-au îmbunătăţit considerabil şi acest lucru ne motivează şi ne face încrezători că vom îndeplini obiectele comerciale şi financiare pe care ni le-am propus. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pasagerilor, ne-am diversificat serviciile la bord, am îmbunătăţit orarul de zbor cu rute şi frecvenţe noi”, a declarat în comunicat directorul executiv al Tarom, Christian Heinzmann.

About News Report