CHESTIONAR | Indicele de Incredere al IMMurilor

CHESTIONAR | Indicele de Incredere al IMMurilor
Comments Off on CHESTIONAR | Indicele de Incredere al IMMurilor, 19/06/2015, by , in Evenimente

Ești întreprinzător și ai 5-10 minute libere: te invităm să ni te alături în demersul nostru de a transmite un mesaj cât mai complet pieței și decidenților politici răspunzând întrebărilor din chestionarul pentru luna iunie 2015!

Ce este trend IMM?

Este un nou instrument de evaluare economică a situației şi perspectivelor IMMurilor din România după modelul altor țări (China, S.U.A., etc.) – Indicele lunar de încredere al IMM-urilor în economia României.

Acest instrument sintetizează informații și tendințe referitoare la mediul de afaceri, fiscalitate, la situația privind creditele curente ale societăților comerciale, precum și evoluția estimată pe următoarele 3 luni. Chestionarele sunt aplicate pe un eșantion reprezentativ la nivelul întregii țări.
De ce este foarte importantă părerea ta?

IMMurile sunt mult mai sensibile la orice schimbări ale mediului de afaceri și pot semnaliza din timp problemele sau bunăstarea. Considerăm că opiniile și percepțiile întreprinzătorilor mici și mijlocii sunt foarte importante și trebuie cunoscute atât de PIAȚĂ, cât și de factorii de decizie politici din România și UE.

ACCESEAZĂ AICI CHESTIONARUL!

About News Report