Centru de recuperare sportiva inaugurat de Alexandru Bourceanu

Centru de recuperare sportiva inaugurat de Alexandru Bourceanu
Comments Off on Centru de recuperare sportiva inaugurat de Alexandru Bourceanu, 05/04/2016, by , in Evenimente

Alexandru Bourceanu deschide porțile celui mai modern centru de recuperare sportivă din țară
În vara lui 2014, când se afla alături de echipa sa de atunci, Trabzonspor, într-un cantonament în Austria, Alexandru Bourceanu s-a accidentat la genunchiul piciorului drept. În urma acestei experiențe, ce l-a purtat prin mai multe clinici din țară și din străinătate, fotbalistul a realizat că în România este nevoie de o clinică medicală, dotată după ultimele standarde ale medicinii de recuperare sportivă și nu numai, care să pună la dispoziția pacienților un staff profesionist, bine instruit.

Astfel s-a născut clinica Physio Medical Center, situată pe strada Polonă nr 95-99 din București, și a cărei deschidere oficială va avea loc miercuri, 6 aprilie, de la ora 18:00. La evenimentul organizat de soția fotbalistului, Adina Bourceanu, vor fi prezenți colegii de echipă ai lui Alexandru și staff-ul echipei de fotbal FC Steaua Bucuresti, echipele de handbal și baschet ale clubului Steaua, dar și nume mari din sportul românesc și medicină.

“Sănătatea este cel mai de preț lucru”, este motto-ul după care mijlocașul echipei FC Steaua București și al naționalei de fotbal a României,  Alexandru Bourceanu, s-a ghidat atunci când a decis să construiască centrul medical de recuperare Physio Medical Center.
Printre partenerii evenimentului se află Nike, Cacharel, agenția de publicitate Clara Ilie PR Agency, platforma online Beauty Free, Leonidas, clubul oamenilor de afaceri Avandgard Business Club, Seasons Primaverii 47-49, GWS Organic Beauty Centre, centrul cultural Top Kids.

About Business life